Helpdesk - Gratis webshop beginnen - Eenvoudig, snel en compleet

Helpdesk

Ik ben Lieke en ik beantwoord graag je vragen

Algemeen

Vragen Reacties
Stel jezelf voor! 0 0
Stel als webwinkel eigenaar uw eigen vraag 564 909

Handleidingen en Tutorials

Vragen Reacties
Algemeen 27 109
Bestellingen (Inkoop- en Verkooporders) 27 59
Afbeeldingen / Banners 0 0
Pagina's / content 13 43
Artikelen 15 103
Verzendkosten 5 78
E-mail 12 131
Betaalmogelijkheden 9 84
Layout / Vormgeving 14 91
Statistieken 5 51
Zoekmachines 5 18

Maak je Webshop succesvol!

Vragen Reacties
Webshop starten? 13 38

Webwinkel Instellingen

Vragen Reacties
Webshop met Domeinnaam 8 98
Instellingen in je webwinkel 3 2

Gratis webshop starten
Sander - Bestellen
03-11-2014 0:53:09
Geachte Bij deze link kom je in onze webshop. www.acrisse.com/categorie/102060/webshop/ Hier staan knoppen bestellen en die werken niet. Kunt u mij vertellen wat er verkeerd gaat en of dat aangepast kan worden

M.v.g.
Sander

Gratis webshop starten
Sander - Bestellen
03-11-2014 0:43:29
Geachte bij deze link kom je in onze webshop.
Hier staan knoppen bestellen en die werken niet.
Kunt u mij vertellen wat er verkeerd gaat en of dat aangepast kan worden

M.v.g.

Sander

Gratis webshop starten
Wilma - Social icons bij artikelen
02-11-2014 15:08:21
Hallo

Geweldig die social icons bij artikelen maar als ik een artikel like op Facebook komt er een andere dit bij te staan dan die van het artikel Hoe kan dat nu Als je drukt op de link gaat ie wel naar het juiste artikel. Maar het staat op zich wel raar als ik zeg: leuke oorbellen voor de feestdagen en in het bericht staat een foto van een armband.. Hoe kan ik dit verhelpen

Alvast bedankt

KyWi Jewelry
Www.kywi-jewelry.nl

Gratis webshop starten
Wilma - Social icons bij artikelen
02-11-2014 15:03:41
Hallo

Geweldig die social icons bij artikelen maar als ik een artikel like op Facebook komt er een andere dit bij te staan dan die van het artikel Hoe kan dat nu Als je drukt op de link gaat ie wel naar het juiste artikel. Maar het staat op zich wel raar als ik zeg: leuke oorbellen voor de feestdagen en in het bericht staat een foto van een armband.. Hoe kan ik dit verhelpen

Alvast bedankt

KyWi Jewelry
Www.kywi-jewelry.nl

Gratis webshop starten
Elise: www.huis-tuindecoratie.nl - aantal artikelen en queryparameter
01-11-2014 17:53:46
Goedendag

Ik heb pakket 2 maar als ik bij de statistieken kijk zie ik dat ik in totaal maar 200 artikelen in webwinkel kan zetten 170 staat er in 30 zijn er nog vrij. Volgens mij klopt dit niet.

Verder zou ik graag willen weten wat de querymeter van de webwinkel is zodat ik de zoekresultaten bij kan houden.

Alvast bedankt.

Elise van Engelenhoven
Huis-Tuindecoratie

Gratis webshop starten
kidsloveknits - domeinnaam
01-11-2014 10:06:10
Goeden morgen
Ik wil mijn domeinnaam verhuizen. Als ik het goed hebmoet ik daarvoor een code hebben.Zou U die mij kunnen toesturen

Vriendelijke groet
Marianne van Helvoort

Gratis webshop starten
Ben - Gratis Webshop Beginnen - RE: inloggen webmail mislukt
31-10-2014 12:34:22
Beste Leoni

Ik heb even voor je gekeken en bij het aanmaken van je e-mailadres is er iets fout gegaan wij hebben dit hersteld voor je.

Als je nu op de beheerpagina nogmaals klikt op e-mailadres aanmaken zal het wel goed gaan.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

Gratis webshop starten
Leoni - inloggen webmail mislukt
30-10-2014 20:39:30
ik kan niet meer inloggen op de webmail. De volgende gegevens aangemaakt:

Bij deze uw e-mailgegevens:
E-mail: info@dekeekfee.nl
Gebruikersnaam: info.dekeekfee
Wachtwoord:
Webmail login: email.lb-media.nl
Inkomende mailserver: www.dekeekfee.nl

Maar als ik wil inloggen op de webmail krijg ik steeds de melding: inloggen mislukt.

Ik heb alles geprobeerd wat er in de andere berichten op de helppagina staat maar op de n of andere wijze werkt dat bij mij niet.

Gratis webshop starten
Leoni - inloggen webmail mislukt
30-10-2014 20:38:50
ik kan niet meer inloggen op de webmail. De volgende gegevens aangemaakt:

Bij deze uw e-mailgegevens:
E-mail: info@dekeekfee.nl
Gebruikersnaam: info.dekeekfee
Wachtwoord:
Webmail login: email.lb-media.nl
Inkomende mailserver: www.dekeekfee.nl

Maar als ik wil inloggen op de webmail krijg ik steeds de melding: inloggen mislukt.

Ik heb alles geprobeerd wat er in de andere berichten op de helppagina staat maar op de n of andere wijze werkt dat bij mij niet.

Gratis webshop starten
Ben - Gratis Webshop Beginnen - RE: nieuwe artikelen
30-10-2014 14:37:46
Beste Gerda van Tol

Wij hebben hiervoor direct een pagina aangemaakt zie hier de uitleg voor het plaatsen van artikelen op de homepagina bijvoorbeeld nieuwe artikelen.

http://www.gratiswebshopbeginnen.nl/help/vraag/973/hoe-plaats-ik-nieuwe-of-actie-artikelen-op-de-home-pagina/