Klantenservice

Ik ben Lieke en ik beantwoord graag je vragen

Algemeen

Vragen Reacties
Stel jezelf voor! 0 0
Stel als webwinkel eigenaar uw eigen vraag 557 877

Handleidingen en Tutorials

Vragen Reacties
Algemeen 22 55
Bestellingen (Inkoop- en Verkooporders) 17 24
Afbeeldingen / Banners 0 0
Pagina's / content 11 26
Artikelen 8 75
Verzendkosten 2 41
E-mail 10 62
Betaalmogelijkheden 9 65
Layout / Vormgeving 4 80
Statistieken 5 40
Zoekmachines 5 8

Maak je Webshop succesvol!

Vragen Reacties
Webshop starten? 14 16

Webwinkel Instellingen

Vragen Reacties
Webshop met Domeinnaam 10 88
Instellingen in je webwinkel 0 0

Gratis webshop starten
Jolanda - Bestelbevestiging
02-04-2014 23:00:11
Is de nieuwe bestelbevestiging ook aan te passen wat kleur en tekst betreft

Mvg. Jolanda

Gratis webshop starten
Leon - Gratis Webshop Beginnen - RE: iDeal werkt niet meer na update
02-04-2014 22:18:34
Goedenavond

Dan moet u bij ideal even de nieuwe API key ophalen hun hebben ook update gedaan namelijk en u bent een nieuwe API key nodig deze staat bij hun op de pagina onder het kopje profielen en dan profiel wijzigen API key die begint met live_ moet u hebben.

Deze kunt u dan op de beheerpagina bij ons invullen onder het kopje betaalmogelijkheden bij ideal betaling.

Met vriendelijke groet
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

Gratis webshop starten
Leon - Gratis Webshop Beginnen - RE: Kleuren menu
02-04-2014 21:54:36
Goedenavond

Ik weet niet precies welke tekst u precies bedoelt wellicht kunt u mij hiervan een printscreen sturen zodat wij hier even naar kunnen kijken voor u.

Met vriendelijke groet
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

Gratis webshop starten
Leon - Gratis Webshop Beginnen - RE Bestelbevestiging
02-04-2014 21:31:11
Goedenavond Chantal

Het ordernummer is uit het onderwerp van d email gehaald hierdoor werden de email berichten namelijk snel aangezien als spam.

Met vriendelijke groet
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

Gratis webshop starten
Reinier teurlings - zoek functie beperkt in website
02-04-2014 18:30:42
zoeken op inhoud paginas is verminderd. Voorheen kon men zoeken op woorden in de website en alle relevante producten vinden. Bijvoorbeeld Biologisch. dat werkt nu niet meer hoe lossen we dit op

www.mooieproducten.nl

Gratis webshop starten
Reinier Teurlings - euro tekens en leestekens
02-04-2014 18:29:51
sinds de update zijn de eurotekens niet meer terug in de menus . bij een vorige update de leestekend zoals e met accenten erop . hoe kunnen we dit aanpassen
www.mooieproducten.nl

Gratis webshop starten
patrick - verzendkosten
02-04-2014 17:40:24
Hallo
ik kwam net nog wat tegen na jullie update voor de update werd er geen verzendkosten berekend als mensen het aan huis komen ophalen. maar na jullie update wordt er wel verzendkosten berekend terwijl alles gewoon goed staat. kunnen jullie dat verhelpen. mijn webshop is www.sfeervollekaarsen.nl

Gratis webshop starten
bakker - update
02-04-2014 17:28:24
Sinds de update krijgen mijn klanten geen bevestegingsmail dat ze wat besteld hebben.

Gratis webshop starten
patrick - vertalings menu
02-04-2014 17:12:58
hallo
na jullie update hebben jullie een eigen vertaal menu geplaatst en die zou beter moeten werken maar het vertaal menu vertaalt bijna niks zelf geen tekst op de home pagina of bij de artikelen.

Gratis webshop starten
Niek - Update
02-04-2014 16:09:32
Goedemiddag

Na de update zou het mogelijk zijn widgets in de linkerbalk te plaatsen en zou de zoekfunctie zijn uitgebreid.
Ik kan hier echter nog niets over terugvinden.
Is dit al actief en zo ja hoe stel ik het dan in.

Hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet
Monique