Hoe kan het dat ik geen prijzen zie bij de artikelen, alleen na het inloggen?

Als je alleen het knopje ‘inloggen’ ziet bij de artikelen, en geen prijzen kan de klant dus niks bestellen op je webshop.

Dit komt doordat je de groothandel module hebt aanstaan.

Hoe los je dit probleem op?
Je hebt de groothandel module aan staan voor de webshop, dat betekend dat de klant moet inloggen om de prijzen te kunnen zien en om te kunnen bestellen. Je kunt deze module uitschakelen op de volgende manier:

Ga op de beheerpagina naar de instellingen.

instellen groothandel module

Je bent nu in de instellingen van je webshop. Hier kan je kiezen voor de optie ‘groothandel module’.

groothandelmodule instellen

Hier kan je de groothandel module uit zetten.

deactiveren groothandel module

Klik op opslaan.

De groothandel module is uitgeschakeld, door te klikken op bekijk je webshop, bovenaan de beheerpagina zullen de nieuwe instellingen geladen worden en is het knopje inloggen vervangen door de prijzen, tevens is de bestelknop nu ook zichtbaar.