Hoe stel ik mijn auto replay in op mijn e-mailadres?

1. Login op: https://son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000/
Zie je staan "verbinding is niet veilig", klik dan op geavanceerd en dan op doorgaan naar son-lbweb1-dc1.signet.nl
2. Klik op Account Information

webmail autoreply instellen

3. Klik op Create rules to filter and forward incoming email.
4. Klik op Quick automatic reply setup.

webmail autoreply aanzetten

5. Zet Automatic response enabled? op yes en vul de autoreply in.

Relevante vragen:
- Waar kan ik mijn webmail lezen?
- Hoe maak ik een e-mailadres aanklikbaar?
- Kan ik meerdere e-mailadressen gebruiken?
- Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2003
- Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2007

Reacties

• 06-03-2017
  • Lieke - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Yueh Chen

Beste Yueh Chen,

Ik weet niet precies wat je bedoeld, maar je wilt dat het e-mailadres aanpassen in de webshop
Je kunt onder het kopje notificaties op de beheerpagina het e-mailadres van de webshop aanpassen.

Bedoel je iets anders hoor ik het graag van je.

Met vriendelijke groet,
Lieke
LBMedia

• 06-03-2017
  • Y.C Lee
  • email adres ga verander

Beste heer of mevrouw
mijn email adres ga anders,maar in webshop ,maak het email adres aan doe niets,hoe moet ik verder/
hoor van u
MVG

Lee