Hoe kan ik de social icons bij artikelen laten zien?

Deze kunnen worden ingesteld op de beheerpagina:

1. Klik op het kopje website
2. Klik op webshop instellingen
3. Vink aan social media algemeen en/of social media bij artikelen
4. Sla de wijziging op.

De sociale media iconen zullen nu worden weergegeven bij de artikelen en/of op elke pagina links boven in beeld.

Relevante vragen:
- Hoe kan ik een FavIcon plaatsen?
- Hoe kan ik de levertijd laten tonen?
- Hoe kan ik klanten een review laten geven op een artikel?
- Kan ik ook een verlanglijstje voor mijn klanten toevoegen?
- Kan ik ook een minimaal bestelbedrag instellen voor de webwinkel?

Reacties

• 08-04-2022
  • sabine
  • domein naarm verifiëren

ik ben al dagen aan het proberen voor mijn webshop te koppelen aan facebook
Nu ben ik al aardig opweg ermee maar ik krijg volgende niet voor elkaar

domein naarm verifiëren voor facebook te koppelen
en hij geeft ook nog volgende foutmelding

hij geeft deze foutmelding nog aan
Missing Properties
The following required properties are missing: fb:app_id

kan mij iemand zeggen hier hoe dit opgelost krijg zodat hij gekoppeld word

mvg sabine

• 18-12-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: facebook pagina koppelen

Beste Nicole

Als je wilt dat de bezoekers op je facebook pagina komen kun je het beste een banner plaatsen.

1. Klik op de beheerpagina op het kopje banners.
2. Voeg een afbeelding van Facebook toe en geef je facebook url op
3. Geef bij target op nieuw venster en klik op toevoegen
4. Ga nu naar het kopje vormgeving -> themas -> eigen template samenstellen.
5. Je kunt hier precies bepalen waar welk menu moet komen te staan zet daar het banner menu ook in.
6. Klik op kies dit thema
7. Klik op Bekijk je webshop en de banner is te zien van facebook en is direct een link naar je facebook pagina.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 17-12-2014
  • Nicole
  • facebook pagina koppelen

hallo hoe kan ik mijn facebookpagina koppelen aan mijn website
Ik wil een knop op mijn home pagina.
Zodat de mensen erop kunnen klikken en op mijn facebookpagina terecht komen.

• 25-11-2013
  • Leon - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: social media iconen

Goedenavond,

Na een aanpassing van de instellingen van uw webshop moet u klikken op bekijk uw webshop, links boven in op de beheerpagina.

Ik zei dat momenteel de social icons zichtbaar zijn namelijk.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 22-11-2013
  • SpeelgoedshopNijkerk
  • social media iconen

Hallo

Graag wil ik de social media iconen bij de artikelen zien, dit is aangevinkt bij de webshop instellingen, maar zie ze niet terug op de site.
Hoor graag van je, groet, Peter