Hoe kan het dan mijn achtergrond kleur van mijn webshop menu niet veranderd?

Zijn wijzigingen niet zichtbaar in je webshop, dan kan dit komen doordat je niet bovenaan de pagina op ‘bekijk uw webshop’ heeft geklikt.

Heb je dit wel gedaan, en zijn de wijzigingen in de kleuren, lettertypes enz nog niet zichtbaar dan zal je even op F5 (pagina verversen) moeten klikken. Werk je met chrome, dan moet je CTRL F5 klikken.

Dit omdat er dan een nieuwe stylesheet wordt ingeladen. De meeste computers slaan hun bestanden namelijk op in hun tijdelijke internet bestanden.

Relevante vragen:
- Hoe krijg ik mijn logo op de factuur?
- Hoe wijzig ik de naam van het menu in mijn webwinkel?
- Kan ik een eigen blog pagina opmaken?
- Hoe plaats ik een eigen menu?
- Kan ik mijn webshop vormgeving compleet resetten?

Reacties

• 09-03-2017
  • Lieke LBMedia Gratis Webshop Beginnen
  • Re: veranderingen aanbrengen

Beste Sonja,

dat komt omdat het daar bij die laptops in het cash geheugen zo staat, als je daar /resetwebshop achter de url zet zullen ook de gegevens daar goed worden weer gegeven.

• 09-03-2017
  • Sonja Ruijten
  • veranderingen aanbrengen

Ik heb het probleem dat het op mijn laptop wel zichtbaar is, maar op andere laptops blijven de oude kleuren zichtbaar. De teksten en artikelen worden wel aangepast. Hoe kan dit

Groetjes
Sonja

• 06-03-2017
  • Lieke lbmedia
  • re: Vormgeveing

Beste Patrick,

werk je toevallig is chrome Dan moet je namelijk Ctrl F5 doen om de pagina te verversen.

anders is het slim om even de tijdelijke internet bestanden te verwijderen, want dan kan het zijn dat je cash verkeerd staat.

• 05-03-2017
  • Patrick Wijnen
  • Vormgeveing

Als ik kleuren verander bij vormgeving dan verandert er niets als ik op bekijk uw webshop klik. Ook niet als ik F5 indruk. En soms kijk ik op een andere PC en dan is ineens alles wel aangepast. Hoe kan dit

• 03-01-2016
  • Miranda - Gratis Webshop Beginnen
  • Re: Achtergrond

Beste Anja,

ik zie dat de achtergrond nu goed doorloopt. Wellicht had je de achtergrond niet maar nu wel op herhalen staan. Of je had de webshop niet gereset links boven op beheerpagina bekijk je webshop gedrukt.

• 03-01-2016
  • anja
  • achtergrond

hallo,
ik heb geprobeerd mijn achtergrond te veranderen , maar nu krijg ik de afbeelding maar voor de helft erop en de rest is gewoon wit. wat doe ik fout

• 10-06-2015
  • blom
  • kan mijn webshop meer veranderen

kan mijn webshop niet meer veranderen.
en nog een vraag, welk abbonement heb ik eigelijk ik heb geen gratis webshop en ook geen basis wat heb ik dan eigelijk wel als ik nu een proffecial webshop begin kost dat mijn ? 9.00 en dat betaal ik nu ook elke maand