Hoe kan ik een youtube filmpje plaatsen?

Een filmpje toevoegen is mogelijk, het makkelijkst is dit te doen met youtube.

Het plaatsen van het filmpje kan zo:
1. Ga naar het youtube filmpje toe.
2. Klik in de afspeelbalk van het youtube filmpje met de rechtermuisknop en klik op insluitcode kopieren.
3. Log nu in op de beheerpagina van uw webwinkel.
4. Ga naar het artikel of pagina waar u het filmpje geplaatst wilt hebben.
5. In de editor (Soort word opmaak veld) klikt u de knop CODE
6. Plak hier de insluitcode. (CTRL + V of rechtermuisknop en dan plakken is plakken)
7. Klik op opslaan

Nu is uw YouTube filmpje geplaatst op uw webshop.

Relevante vragen:
- achtergrond instellen
- is het mogelijk om in de winkelwagen een extra optie te krijgen zodat klanten nog iets extra kunnen aanvragen ik noem een inpakservice + de keuze welke vorm van verzenden ze kiezen in het geheel niet per apart product
- Beste heer, mevrouw, ik heb een vraagje; Is het mogelijk voor mij, als ik mijn gratis webshop update naar PRO, om mijn webshop zodanig in te stellen dat klanten zich registreren (k.v.k., enz) vervolgens dat ik een Email krijg van een registratie, ik de re
- token doorgeven
- Kan ik het minimale orderbedrag zelf naar beneden bijstellen Ik wil sommige diensten gratis aanbieden.

Reacties

• 21-09-2016
  • Lieke LBMedia Gratis Webshop Beginnen
  • RE: youtube filmpje

Beste Charlotte,

je moet dan achter de youtube URL plaatsen t=6m00s nu zal het filmpje precies op de 6e minuut starten.

hopende je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

• 20-09-2016
  • Charlotte
  • youtube filmpje

Hai leon,
Ik probeer een YouTube filmpje vanaf een bepaald moment te laten starten, in mijn geval vanaf de zesde minuut. Maar het lukt niet. hoe doe ik dat Ik hoop dat je me kunt helpen!

Alvast bedankt!

Charlotte

• 09-10-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE filmpjes bijvoegen

Best klaas van Goudswaard

U kunt dan klikken op insluitcode opvragen dan komt er een popupje en daar kunt u de code kopieeren.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 09-10-2014
  • klaas van Goudswaard
  • filmpjes bijvoegen

Hallo

Ik heb gedaan zoals U vermeld.
Met rechter muisknop op de tijdbalk klikken.
Dan krijg ik geen insluitcode kopiren

Ik krijg insluitcode opvragen.

M.vr.gr.
Klaas

• 09-10-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: filmpjes van youtube

Beste klaas van Goudswaard

Als je met de rechtermuis knop klikt op de tijdbalk van het filmpje staat er insluitcode kopieeren deze moet je aanklikken.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 09-10-2014
  • klaas van Goudswaard
  • filmpjes van youtube

Hallo
U vermeld insluitcode kopiren.
Bij geeft hij aan insluitcode opvragen.
Wat doe ik niet goed.
M.vr.gr.
Klaas

• 09-11-2012
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Youtube filmpje plaatsen

Goedemorgen,

1. Ga naar het youtube filmpje toe.
2. Klik in de afspeelbalk van het youtube filmpje met de rechtermuisknop en klik op insluitcode kopiëren.
3. Log nu in op de beheerpagina van uw webwinkel.
4. Ga naar het artikel of pagina waar u het filmpje geplaatst wilt hebben.
5. In de editor (Soort word opmaak veld) klikt u de knop CODE
6. Plak hier de insluitcode. (CTRL + V of rechtermuisknop en dan plakken is plakken)
7. Klik op opslaan

Nu is uw YouTube filmpje geplaatst op uw webshop.