- achtergrond instellen
- is het mogelijk om in de winkelwagen een extra optie te krijgen zodat klanten nog iets extra kunnen aanvragen ik noem een inpakservice + de keuze welke vorm van verzenden ze kiezen in het geheel niet per apart product
- Beste heer, mevrouw, ik heb een vraagje; Is het mogelijk voor mij, als ik mijn gratis webshop update naar PRO, om mijn webshop zodanig in te stellen dat klanten zich registreren (k.v.k., enz) vervolgens dat ik een Email krijg van een registratie, ik de re
- token doorgeven
- Kan ik het minimale orderbedrag zelf naar beneden bijstellen Ik wil sommige diensten gratis aanbieden.

Reacties

• 16-11-2013
  • Leon - Gratiswebshopbeginnen
  • RE; login

Goedenavond,

Een klant krijgt de mogelijkheid om in te loggen, deze is dit niet verplicht. Wel kunt u de login / registratie pagina uitschakelen.

Dan moet u deze op de beheerpagina verwijderen, dit kan onder het kopje pagina's -> tekstpagina's -> login pagina verwijderen.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 16-11-2013
  • Angela
  • login

Goedenavond,

Heb net een webshop aangemaakt om sieraden te verkopen,
alleen als iemand op mijn website wil komen moet het persoon inloggen?

Hoe krijg ik dat uit?

Heb al geprobeerd met groothandel uit te vinken maar daar kan ik niet bij komen, denk omdat ik een gratis pagina heb?

Met vriendelijke groet,

Angela
Unique-Bracelets

• 28-03-2013
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: login met betaalfunctie

Goedenavond,

Dat is niet mogelijk, wel kunt u de groothandel module aanzetten, dan moet de klant zich eerst registreren en u moet de klant dan goed keuren voor ze kunnen inloggen.

Als u hun dan een factuur stuurt en dan de klant akkoord geeft voor in te loggen heeft u beetje hetgeen wat u zoekt, wel moet u zelf het termijn in de gaten houden dan zodat u de klant weer uitzet voor inloggen naar een maand, of weer een factuur stuurt natuurlijk.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 28-03-2013
  • karlijn
  • login met betaalfunctie

Beste,
Is het ook mogelijk een website te maken met login waar eerst betaald moet worden en na betaling een logincode verstrekt wordt die bijvoorbeeld 1 maand geldig is waarna de bezoeker de volledige website kan bekijken?
Hoor graag van jullie

mvg karlijn

• 02-06-2012
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Inloggen

Goedemiddag,

Als alle producten op inloggen staat heeft u de groothandel module aangezet, deze kunt u uitzetten onder het kopje website -> webshop instellingen -> webshop module

Dan zijn de prijzen weer zichtbaar en kunnen klanten als ze willen inloggen / registreren op de website, maar is dit niet verplicht.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 02-06-2012
  • Carla
  • Inloggen

Goedemorgen,

Kan ik ook 1 hoofdpagina maken om in te loggen? Nu staat er bij alle produkten: inloggen

Gr.
Carla

• 02-06-2012
  • Carla
  • Inloggen

Goedemorgen,

Kan ik ook 1 hoofdpagina maken om in te loggen? Nu staat er bij alle produkten: inloggen

Gr.
Carla

• 15-04-2012
  • Leon - Gratis webshop Beginnen
  • RE: Inlog

Goedenavond,

Bij een webwinkel pro kunt u alle modules gebruiken die wij hebben, dus ook de inlog module zodat er geen prijzen worden weergeven.

Bij een professionele webwinkel zit ook een domeinnaam bij in, bijvoorbeeld www.uwdomeinnaam.nl deze kunt u tijdens het aanvragen van webshop pro ingeven en kijken of deze nog vrij is.

Dus bij de webshop pro pakket zit in:
- Webwinkel software
- Hosting
- Domeinnaam
- E-mail

Alles wat u nodig heeft dus.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 15-04-2012
  • Carla
  • Inlog

Goedenavond,

Als ik website pro afneem (5 euro per maand geloof ik?) kan ik dan de module inloggen toepassen zodat je geen prijzen van de producten ziet voordat je inlogt? En staat als website naam dan alleen mijn naam of staat er nog: www.gratiswebshopbeginnen voor....alvast bedankt.

• 29-01-2012
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: inloggen webwinkel

Goedenavond,

U heeft de groothandel module aan staan, hierdoor moeten klanten eerst inloggen voor ze artikelen kunnen bestellen.

Groothandel module uitschakelen:
1. Login op de beheerpagina van u webwinkel
2. Klik op het kopje website
3. Klik op webshop instellingen
4. Vink groothandel module uit

Nu is de groothandel module uitgeschakeld en hoeft er niet meer ingelogd te worden om artikelen voor uw webwinkel te bestellen.