Hoe plaats ik een banner?

Als je een banner wilt plaatsen op een pagina in je webwinkel / webshop moet je het volgende doen:

1. Login op je beheerpagina.
2. Ga naar Afbeeldingen onder Inhoud.

3. Voeg een banner toe van je computer door te klikken op bladeren.
4. Kies de maximale breedte van je banner en klik op toevoegen.
5. Je banner is toegevoegd aan je afbeeldingen.
6. Ga naar de pagina toe waar je de banner wilt toevoegen, bijvoorbeeld een tekstpagina of categoriepagina.
7. Klik op Image toevoegen in de editor.

8. Kies de banner die je wilt toevoegen aan de pagina uit de uitklapbox.

9. Klik op insert en je banner is toegevoegd aan de pagina van je webshop.

Beschikbaar in:
Gratis Webwinkel aanmaken Webwinkel gratis
Professional Webwinkel aanmaken Betaalde webwinkel

Relevante vragen:
Webwinkel aanmaken Hoe stel ik de verzendkosten in?
Webwinkel aanmaken Hoe stel ik de voorraad in?
Webwinkel aanmaken Hoe maak ik een link?

Relevante vragen:
- Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?
- Welk e-mailadres krijg ik bij mijn webwinkel?
- Kan ik mijn domeinnaam wijzigen?
- Welke DNS instellingen kan ik gebruiken voor mijn eigen domeinnaam?