Hoe stel ik de breadcrumbs in?

Breadcrumbs geven een pad naar een bepaalde pagina op je webshop weer, een soort van broodkruimel spoor die je de weg terug geeft naar de home pagina van je webshop.

Hoe stel je de breadcrumbs in

Je kan de breadcrumbs van je webshop instellen op de beheerpagina -> instellingen.

instellingen op beheerpagina

Je komt dan in het overzicht van alle instellingen. Klik hier op ‘algemene instellingen’.

algemene instellingen

Hier komt je op een pagina waar je diverse algemene instellingen kan aan- en uitzetten. Hier kan je ook de breadcrumbs aanzetten.

breadcrumbs activeren

Klik op opslaan om de breadcumbs te activeren.

Relevante vragen:
- Hoe maak ik product filters aan in mijn webwinkel?
- Hoe stel je de One-Page-Checkout in?
- Kan ik reacties uit het gastenboek verwijderen?
- Hoe kan ik een nieuwsbrief versturen in mijn webwinkel?
- Hoe kan ik zie welke nieuwsbrieven ik al verzonden heb?

Reacties

• 31-08-2015
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: links binnen blog

Beste Annet Kaman,

Ik heb uw webshop even bekeken en ook de blog berichten, hier werkt alles juist.
Het kan zijn dat de url niet juist was van het blog bericht op uw website, maar inmiddels werkt dit allemaal juist.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 28-08-2015
  • Annet Kaman
  • links binnen blog

Maar als ik binnen mijn blog op een link klik zie ik linksboven mijn volledige webshopadres en krijg ik een error, na een paar seconden zie ik dan weer de startpagina

• Monjas Sieraden
  • Breadcrumbs

Ideaal. Nu is het duidelijk waar je in de webshop bent.
Super aanpassing.