1. Ga naar http://webmail.lbmedia.nl/
2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

1. Klik in de webmail rechtsboven in op instellingen
2. Klik op tabblad identiteit
3. Klik links op het e-mail.
4. Vul nu bij e-mailadres het juiste e-mailadres in.

- Is het mogelijk om een info@voorbeeld.nl emailadres te maken?
- Hoe stel ik mijn auto replay in op mijn e-mailadres?
- Hoe maak ik een e-mailadres aanklikbaar?
- Kan ik meerdere e-mailadressen gebruiken?
- Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2003

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende

• 23-06-2016
  • Lieke LBMedia Gratis Webshop Beginnen
  • Re: inloggen en instellen mail

Beste Jessica,

heb je voor mij een print screen oid van de foutmelding, en welke instellingen heb je op je gsm ingesteld

Ik hoor het graag even van je.

• 23-06-2016
  • Jessica
  • inloggen en instellen mail

Ik kan niet inloggen op mijn zojuist aangemaakte email-adres info@jkcreationsandgifts.com en krijg deze ook niet op mijn gsm ingesteld. Geen idee waar het is gaat, want ik heb alle e-mail gegevens bij de hand

• 20-01-2016
  • Lieke - Gratis Webshop Beginnen
  • Re: Inloggen webmail lukt niet

Beste Marjolein,

nu kun je op de beheerpagina inloggen en onder het kopje webmail een mail adres aanvragen. Je was te snel, de domeinnaam was nog bezig met aanvragen. Nu is dat allemaal aangevraagd en kun je dus je mail adres aanvragen.

Hopende je hiermee voldoende antwoord te hebben gegeven.

• 19-01-2016
  • Marjolein
  • Inloggen webmail lukt niet

Hallo,

Ik heb vanavond meerdere keren geprobeerd een email adres aan te maken maar krijg het niet voor elkaar.

Iedere keer als k probeer in te loggen op jullie webmail krijg ik de melding dat inloggen is mislukt.

Zouden jullie mij hiermee kunnen helpen

• 30-11-2015
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: mail lezen op mobiel

Beste cyril perdon,

Je kunt op je mobiel kiezen voor imap en dan de schermen te volgen, via de beheerpagina van je web shop heb je alle gegevens ontvangen. Je kunt deze vinden onder het kopje webmail op beheerpagina

Je ontvangt dan de inkomende mailserver, gebruikersnaam en wachtwoord, die je ook op je mobiel moet invoeren.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 25-11-2015
  • cyril perdon
  • mail lezen op mobiel

ik wil graag mijn mail via mijn mobiel kunnen lezen. hoe moet ik deze in mijn mailbox installeren ik kan kiezen uit: pop3, IMAP of microsoft exchange account. en als ik 1 van deze 3 moet kiezen hoe dan verder ik heb een samsung telefoon

• 05-08-2015
  • Monique van der veen
  • webmail

Beste,

Ik had een vraag, ik kan niet niet inloggen bij mij webmail.
Ik krijg steeds te zien aanmelden mislukt.
Hoe kan dat, wat doe ik fout
Vriendelijke groet.
Monique

• 25-05-2015
  • lisette knaagdierendroom
  • mail

Goede middag,

ik ben redelijk boos kom er nu pas achter dat ik bestellingen had, van 2014 en maart 2015,
heb nooit een melding gehad, en zit niet dagelijks me web mail te checken naast me overige werkzaamheden,

is er geen app of mogelijkheden om een melding te krijgen.
bij notificatie heb ik al een ander adres in gevuld en dacht dat het geregeld was.

heeft u tips of iets Gr lisette

• 02-04-2015
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: webmail naar hotmail/outlook

Beste Nooz soof,

Je kan op de beheerpagina onder het kopje webmail de e-mailgegevens aanmaken voor het gewenste e-mailadres.
Met deze gegevens kunt u de email ook instellen op uw mobiele telefoon, dit kan bv door de app die mail heet te starten, je kiest dan de optie overige mail instellen en vult de gegevens in die u via de beheerpagina heeft gekregen.

De e-mail doorsturen naar uw hotmail kan ook, dit kan worden ingesteld op deze pagina: https://son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000/

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 31-03-2015
  • Nooz soof
  • webmail naar hotmail/outlook

Hi,

Ik vroeg me af hoe ik mijn webmail infonoozsoof.nl kan doorsturen naar mijn hotmail/outlook of hoe ik het kan instellen op mijn iphone zodat ik niet eerst hoef in te loggen op LB media. ik zie verschillende vragen voorbij komen die gerelateerd zijn, maar vind nergens echt duidelijk hoe ik dit zelf kan instellen. Kortom ik wil de mail van mijn webshop gewoon op mijn mobile ontvangen.

Alvast bedankt!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende