- waar kan ik nietsop zetten
- hallo, ik ga o.a naamslingers verkopen...hoe kan ik het instellen dat de mensen de naam kunnen doorgeven? moet dit dan echt per mail of kan ik bijv. een vak erbij zetten waar ze de naam kunnen doorgeven bij hun bestelling?
- Wat is code in header plaatsen? Ik weet niet wat ik hier mee kan doen.
- Is het mogelijk om een Shopassistent in te stellen? Alvast bedankt
- Kan ik de locatie van een slider veranderen, deze komt nu automatische onderaan te staan en ik wil deze graag bovenaan hebben

Reacties

• 02-01-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: artikelen importeren

Goedemiddag,

Als het artikelnummer uniek is zal het artikel worden geupdate, als het artikelnummer niet bekend is wordt het artikel toegevoegd.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 01-01-2014
  • lisette
  • artikelen importeren

Geachte heer/ mevrouw,

Ik heb een exportbestand gemaakt van al mijn artikelen in de webshop. Ik heb in dit excel bestand een aanpassing gemaakt op al mijn artikelen. Nu wil ik al deze artikelen met de wijziging die ik hierop heb aangebracht, weer in mijn webshop plaatsen door middel van een import bestand.

Ik hoopte eigenlijk dat alles zou worden 'overgeschreven' Maar ik heb vernomen dat dit importbestand als nieuw wordt gezien en alles als het ware dan dubbel zou plaatsen.

Is het de bedoeling dat ik nu eerst al mijn artikelen in de webshop delete en het import bestand er daarna inzet?

Ik heb dit nog niet geprobeerd, omdat het om een stuk of 1300 artikelen gaat die ik straks niet handmatig opnieuw erin wil zetten.

Ik hoor het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Lisette

• 18-06-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: Importeren

Goedemiddag,

Als u het CSV bestand toevoegt test hij het bestand dus eerst en kun je daarna aangeven welke kolom waar moet komen te staan, daaronder staat ook een complete uitleg wat welke kolom precies is.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 18-06-2013
  • Tamara
  • Importeren

Ook ik heb geprobeerd om artikelen te importeren maar dat ging helemaal fout. Ik wil het heel graag doen want nu kost het heel veel tijd een voor een. Is er ergens een handleiding of inderdaad een template?
Groet,
tamara

• 03-06-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: artikelen importeren

Goedemorgen,

Krijgt u dan een foutmelding erbij?
En kunt u ons anders het bestand even toesturen, kunnen wij voor u kijken wat er niet goed gaat inderdaad.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 02-06-2013
  • ecevit
  • artikelen importeren

Beste Leon,

Ik zit met dezelfde probleem. Van alles geprobeerd, maar het lukt niet.

Kolom Categorie
Kolom Naam
Kolom Aantal
enz.

In de previewscherm werkt het wel, echter als ik live importeer is daarna alles blanco??

Graag je hulp.

Met vriendelijke groet,

Ecevit Yalvac

P.s. Misschien is het handig als je een paar tutorials op je site/youtube plaatst.

• 07-01-2013
  • Ben - Team Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Excel lijst

Goedemiddag,

Dan maakt u een excel bestand aan met die kolomnamen:
kolom 1 rij
kolom2: Stoel
Kolom 3: Voorraad
Kolom 4: Prijs

Deze slaat u dan op als CSV (Gescheiden door lijst scheidingsteken)

Dan kunt u het CSV bestand importeren op de beheerpagina van uw webwinkel onder het kopje artikelen -> artikelen importeren / exporteren.

1. Klik op importeren
2. Klik op bladeren en selecteer het CSV bestand
3. Klik op test importeren
3. Select bij de kolommen de juiste waardes
4. Klik op importeren

Nu staan alle artikelen in uw webwinkel.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 07-01-2013
  • Jelle
  • Excel lijst

Beste,

Heeft u misschien een excel-layout hoe ik de artikelen moet invoegen als ik ze wil exporteren!

Ik wil kaarten aanbieden via verschillende rij en stoelnummers, ik zou dan het volgende overzicht krijgen

RIJ Stoel Voorraad Prijs
1 1 1 € 5
1 2 1 € 5
1 3 1 € 5
1 4 1 € 5
1 5 1 €5

Groeten
Jelle

• 07-01-2013
  • jelle
  • hoe

Beste

Hoe kan ik producten importeren?

Groeten

• 14-11-2012
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Artikelen importeren / exporteren

Goedenavond,

Je kunt artikelen importeren als u een lijst met artikelen in excel heeft en deze niet 1 voor 1 wilt toevoegen aan de webshop.

Artikelen exporteren doe je wanneer je bv een backup wilt maken van uw artikelen?