Excel of administratieprogramma?

Ben je een beginnende webshop, en wil je nog niet investeren in een (duur) boekhoud pakket, dan is Excel document een goede uitkomst. Het kost je namelijk niets, en je hebt toch overzicht in je cijfers. En, niet geheel onbelangrijk, de belastingdienst is met een Excel document ook tevreden. Makkelijk…?

Ben je toch wat verder met je webshop, en komen de verkopen meer op gang, dan raden wij altijd wel aan een administratie programma aan te schaffen.
Nog handiger is de boekhouding online bij te houden, zodat je ten alle tijden bij je boekhouding kan komen. Heb je een boekhouder, of een accountant dan kan je deze gemakkelijk de inloggegevens geven zodat hij beschikt over alle administratie.

Bewaar je administratie zakelijk voor 7 jaar. De belastingdienst kan hier eventueel nog op terug komen.

Relevante vragen:
- Heeft Gratis Webshop Beginnen een koppeling met e-boekhouden.nl?
- Heeft Gratis Webshop Beginnen een koppeling met Acumulus?
- Extensie van je domeinnaam?
- Facturen online betalen en inzien?
- Belastingdienst en je webshop?

Reacties

• 22-01-2018
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: koopjespakker csv omzetten naar csv excel

Goedenavond Marielle en Sandra,

En CSV is een excel bestand, je kunt dus gewoon excel openen en het CSV bestand openen.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 20-01-2018
  • Marielle en Sandra
  • koopjespakker csv omzetten naar csv excel

Goedemorgen, kunnen we een koopjespakker bestand csv omzetten naar een csv excel bestand