Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze privacy policy en cookie pagina. SLUITEN

Hoe moeten de social media tags worden ingesteld?

Social Media Tags zijn speciaal voor de social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Google+. Met de metatags die worden ingesteld kun je bepalen hoe je website uiteindelijk getoond zal gaan worden op het social media kanaal.

Bij facebook wordt dit ook wel de Open Graph genoemd. Als iemand dan op jou Facebook pagina de "Like" button indrukt wordt er een koppeling gemaakt met jouw website en de facebook gebruiker. Jouw website zal dan verschijnen in de lijst van "Likes and Interests" van de gebruiker.

De informatie voor de social media kun je invullen op de beheerpagina -> instellingen.

instellingen social media

Je bent dan in het overzicht van de instellingen van je webshop. Kies hier de optie ‘social media’.

social media

Je kunt dan de gegevens van jou social media kanaal invullen en de webshop zal dit dan allemaal automatische verwerken.

social media koppelingen maken

Bij "Facebook pagina url" vul je de complete url in van je facebook bedrijfspagina bijvoorbeeld: http://www.facebook.com/gratiswebshopbeginnen/
Bij "Facebook admin id" vul je het facebook id van je persoonlijke facebook pagina in, je kunt deze vinden door je eigen profielpagina te openen en te klikken op het kopje "info"

facebook pagina URL

Bij "Twitter gebruikersnaam" vul je de gebruikersnaam in van twitter, deze moet altijd binnen met een @

Bij "Google+ pagina url" vul je de complete url in van je Google+ profiel.

Relevante vragen:
- Hoe zet ik de iDeal betaling in mijn webshop?
- Hoe werkt een eenmalige machtiging of automatische incasso?
- Hoe kan ik Google Analytics instellen?
- Hoe stel ik de verzendkosten in?
- Kan ik reacties uit het gastenboek verwijderen?

Reacties
1 - 2 - 3 - Volgende

• 13-12-2020
  • Tamara Rijke
  • Instagram

Hallo,
Kan ik ook instagram koppelen aan dit Twitter mag van mij dan er af, want dat gebruik ik niet.
Groeten,
Tamara

• 23-06-2016
  • Lieke LBMedia Gratis Webshop Beginnen
  • Re: facebook logo webshop

Beste Tamara,

op de beheerpagina onder het kopje social media moet je even al je gegevens invullen. Dan zal het goed moeten gaan.

Wil je mij het anders laten weten als het niet gelukt is

• 21-06-2016
  • tamara
  • facebook logo webshop

Hallo,

Als ik op fb naam mijn webshop link door het gehele webmailadres in te tikken krijg ik geen logo te zien alleen de getikte beschrijving. Waar en hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn logo naast de tekst in beeld komt.

Mvg Tamara

• 22-05-2016
  • lieke
  • Re: facebook

Beste Wim,

je bedoelt dat de link van de FB logo in de footer niet naar jouw FB pagina linkt

Deze kan je heel makkelijk aanpassen, op de beheerpagina-> vormgeving-> footer-> hier de FB logo jouw link naar je FB pagina neerzetten.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

• 22-05-2016
  • Het schuurtje
  • facebook

Hallo,

Ik heb de informatie van facebook ingevuld, maar kom niet op mijn facebook pagina.
wat moet ik nog meer doen om dit wel te kunnen

met vriendelijke groet,
Het schuurtje

• 09-04-2016
  • Lieke - Gratis Webshop Beginnen
  • Re: ik zie gratis webshop beginnen bij twitter

Beste shirley,

moet je in je footer de link even aanpassen. Deze staat nu inderdaad naar GWB, als je deze veranderd naar je eigen twitter pagina, is het opgelost.

Je kan het dus veranderen op de beheerpagina-> vormgeving-> footer-> link van Twitter icoon veranderen naar je eigen.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

• 09-04-2016
  • shirley
  • ik zie gratis webshop beginnen bij twitter

ik heb alles netjes ingevuld bij social media, Facebook doet het maar bij twitter zie ik gratis webshop beginnen als ik er op klik wat moet ik doen

• 29-01-2016
  • Lieke - Gratis Webshop Beginnen
  • Re: ID

Beste,

hier kun je de gehele link van fb invullen en dan krijg je je facebook ID te zien.

http://findmyfbid.com/

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

• 29-01-2016
  • vogelshopaljo
  • id

ik kan ook het nummer niet vinden alleen mijn naam staat er graag hulp

• 05-12-2015
  • Emmie van de Griend
  • Facebook id nummer

Op mijn facebook staat geen id nummer, maar allen mijn naam!

1 - 2 - 3 - Volgende