Kan ik mijn verkooporders exporteren?

Je kan via de beheerpagina je verkooporders exporteren om inzicht je je verkopen te genereren.

Je kan dit doen op de beheerpagina -> tools.

tools exporteren

Je bent nu in de tools overzicht. Hier kan je kiezen voor de optie ‘verkooporders exporteren’..

verkooporders exporteren

Je bent nu in een overzicht waar je een periode kan opgeven waarover jij de verkooporders wil downloaden.

periode opgeven verkooporders exporteren

Kies op ‘bekijk’ en je zal een pop-up krijgen. Geef hier je gewenste optie op.

pop up exporteren

Relevante vragen:
- Hoe kan ik de product voorraad aanpassen?
- Hoe stel ik een Out of Stock Notificatie in?
- Kan ik een producten boekje maken?
- Kortingscode aanmaken
- Hoe beheer ik het gastenboek?

Reacties

• 20-01-2016
  • Lieke - Gratis Webshop Beginnen
  • Re: csv bestand

Beste Marloes,

je kan inderdaad alles exporteren en in excel dan de oude facturen wissen, zoals je ook aangeeft.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

• 20-01-2016
  • marloes
  • csv bestand

Hallo,
Is het mogelijk een csv bestand te maken van bijvoorbeeld 1 jaar Ik wil nl graag facturen van 1 jaar in mijn boekhoudprogramma importeren.
Of moet ik dan een csv bestand maken en dan alle eerdere jaren eerst in excel wissen
Vriendelijke groeten, Marloes

• 23-06-2015
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: getallen/bedragen in de verkooporder-export opmaak

Beste Eric van Kampen,

Wij hebben even naar de verkooporder export gekeken en de prijs aangepast naar juist notatie.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 22-06-2015
  • Eric van Kampen
  • getallen/bedragen in de verkooporder-export opmaak

Bedragen en getallen staan in de export onlogisch opgemaakt. Getal met een decimale punt en bij bedragen is de punt geen decimaal teken maar een duizendtal teken.
voorbeeld aantal 1 wordt als 1.00 geexporteerd en bedrag 3,85 als 38.500.
Kunnen jullie dit netter maken

• 22-06-2015
  • Eric van Kampen
  • Artikelnummer toevoegen aan verkooporders-export

Hi,
Kunnen jullie bij een bestelling bij elk artikelregel standaard het artikelnummer ook toevoegen
Thanks,
Eric

• 05-01-2015
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Export

Beste Leen De Vocht

De verkooporders exporteren is mogelijk maar de regels komen er onder en kunnen er niet achter geplaatst worden want sommige verkooporders hebben 1 artikel en sommige misschien wel 50 daarom kan het er niet achter gezet worden.

Zoals ik al aangegeven heb kunnen we eventueel een XML export van verkooporders maken wellicht kun je daar iets mee vele programmas ondersteunen dat namelijk.

Je wilt dus eigenlijk meer inzicht in statistieken van verkopen enz.

Welke statistieken wil je graag zien misschien kunnen wij de statistieken gaan uitbreiden hiermee.

Met vriendelijke groet
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 05-01-2015
  • Leen De Vocht
  • Export

Beste

Als de gegevens van verkoop de kolommen aantal omschrijving en prijs al achter de kolom orderstatus zou komen en niet onder naam adres en postcode kan ik er al verder mee werken.
Echter nu blokeert Excel steeds als ik hierop formules wil laten rekenen.

De eigenlijke bedoeling is om dit in een Accesbestand of Open Office database in laten importeren zodat ik nog meer cijfermateriaal er kan uithalen.

Spijtig genoeg lukt me dit niet via Google Analytics. Dit bekijkt het servergebruik maar de bestellingen kan ik er niet mee bekijken.

Op jullie site kan ik bijvoorbeeld wel zien hoeveel keer een product gekocht is maar de export van de artikels maakt hier dan weer geen melding van.

Alvast bedankt op voorhand.

• 05-01-2015
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: csv bestand

Beste Leen De Vocht

Je kan niet een eigen excel export samenstellen wij hebben deze export erin staan.
Hoe zou de export voor uw programma moeten zijn dan

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 02-01-2015
  • Leen De Vocht
  • csv bestand

Beste

Het csv bestand dat ik verkrijg bij een export is niet echt werkbaar doordat de kolommen aantal omschrijving prijs en btw mee worden geschreven onder andere kolommen.

Bestaat er geen mogelijkheid dat dit in een overzichtelijkere tabel voor excel of Acces of open source database beschikbaar is

Bedankt op voorhand.

Leen De Vocht