Is de webshop mobile responsive?

Je kan vanaf het basis pakket een responsive template activeren. Je webshop zou dan responsive zijn op alle schermen. Heb je geen starter pakket of een pro pakket zijn de templates voor een responsive scherm helaas niet beschikbaar.

Wat is een responsive webshop?
Met een responsive webshop past je webshop altijd op het scherm, ongeacht op welk apparaat je het ook bekijkt. Je webshop zal altijd mee-schalen met bijvoorbeeld alle desktoppen, tablets en smartphones.

Voordelen van een responsive template zijn:

• Responsive templates hebben conversie verhogende werking
  • Je webshop overzichtelijk op alle apparaten
  • Wordt beter door Google gevonden
  • Uniek ontworpen eigen designs mogelijk
  • 78% van de klanten bekijken webshops via de smartphone
  • 5.8 miljoen bekijken een webshop via een tablet.
  • mis niet langer omzet...

Controleren of je webshop mobile friendly is.
Je kunt op Google Mobile Friendly controleren of je webshop of website mobiel geschikt is.

Relevante vragen:
- Hoe kunnen de artikelen uit mijn winkelwagen soms verdwijnen?
- Wat betekenen de Undelivered Mail Returned to Sender mailtjes?
- Wat is iDeal?
- Wat zijn de voordelen van iDeal betaling?
- Wanneer krijg ik mijn geld van iDeal op mijn bankrekening?