Hoe zet ik de iDeal betaling in mijn webshop?

Je kan iDeal betalingen toevoegen aan je webshop via de beheerpagina -> instellingen.

instellingen

Je bent nu in het overzicht van alle instellingen voor je webshop. Hier kan je kiezen voor de optie ‘betaalmogelijkheden’.

betaalmogelijkheid iDeal

Hier kan je een betaalmogelijkheid toevoegen.

toevoegen iDeal betaalmogelijkheden

Selecteer hier iDeal als betaalmogelijkheid. Wanneer je dit geselecteerd hebt zullen er meer invulvelden komen.

iDeal instellen in webshop

Naam: Hier kan je de naam plaatsen zoals bijvoorbeeld iDeal.

Mechant ID: Vul hier het ID van de bank in.

Merchant key: Vul hier de Key van de bank in.

Gratis verzending: Geef hier aan of je deze optie als gratis verzending wil aanbieden (bijvoorbeeld betalen bij afhalen

Extra kosten €: Geef hier op of je extra kosten in rekening wil brengen wanneer klanten voor deze optie van betalen kiezen.

Extra kosten %: Hier kan je de kosten in % opgeven wanneer een klant voor deze betaaloptie kiest.

BTW kosten in %: Het BTW percentage van de betaalkosten.

Heb je alles ingevuld klik dan op opslaan.

betaalmogelijkheden overzicht

TIP: Kies je voor iDeal betaling met Sisow kun je tijdens het registreren bij sisow.nl aangeven dat je webwinkel via gratiswebshopbeginnen.nl hebt.

Relevante vragen:
- Hoe maak ik product filters aan in mijn webwinkel?
- Hoe stel je de One-Page-Checkout in?
- Kan ik reacties uit het gastenboek verwijderen?
- Hoe kan ik een nieuwsbrief versturen in mijn webwinkel?
- Hoe kan ik zie welke nieuwsbrieven ik al verzonden heb?

Reacties
Vorige - 1 - 2 - 3

• 06-01-2013
  • Jolanda
  • sisow

Goedenavond,

Ik heb al een tijd sisow ideal als betaalmogelijkheid.
Nu wil ik graag mistercash en overboeking toevoegen. Kan dit met dezelfde id nummers als van ideal of moet ik hier nieuwe voor aanvragen bij sisow?
Ik heb nl de nummers ingevoerd die ik al had maar ik kan de betaalopties nog niet gebruiken.
Hoe kan ik deze installeren?

Mvg. Jolanda

• 25-10-2012
  • Leon - Gratiswebshopbeginnen.nl
  • RE: KvK nodig voor iDEAL?

Goedenavond,

Voor iDeal moet u inderdaad altijd een KvK registratie hebben dit is omdat iDeal alleen gebruikt kan worden door bedrijven en zo misbruikt hiervan te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 25-10-2012
  • Sensationeelwonen
  • KvK nodig voor iDEAL?

Heb je voor iDEAL altijd een KvK nummer nodig of kun je dat ook zonder doen?
Als je geen KvK nummer hebt kunnen klanten niet met iDEAL betalen???

• 21-03-2012
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: url's aanmaken

Goedemiddag,

Van wie heeft u ideal aangevraagd? Want waarschijnlijk hoeft u deze url's niet op te geven en hebben wij dit al voor u ingebouwd zodat het gemakkelijker voor u is.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 21-03-2012
  • Christian
  • url's aanmaken

Ik heb voor de webshop ideal aangevraagd en ingesteld.
Nu dien ik 5 url's aan te geven waar een klant naar doorverwezen wordt bij succesvolle betaling, bij annulering etc. waar kan ik die url's naartoe uploaden.?

• Xower V.O.F.
  • Sub id ?

Wat moet je neerzetten bij sub id ?
en kan je geen voorraad gestuurd per product instellen ?

Vorige - 1 - 2 - 3