Hoe plaats ik een facebook widget?

Je kan een facebook widget plaatsen op de beheerpagina -> instellingen

Je komt in het overzicht van je instellingen terecht. Kies hier voor de optie 'eigen menu'.

Hier kan je bijvoorbeeld in eigen menu 2 een facebook widget plaatsen. Vergeet niet deze eigen menu 2 ook actief te zetten in je template onder vormgeving.

Voorbeeld van een facebook like widget

Klik in de editor hierboven op het knopje CODE en vul onderstaande code.

Vervangen https://www.facebook.com/gratiswebshopbeginnen door je eigen facebookpagina.

Voor nog meer facebook widget zie hier: https://developers.facebook.com/docs/plugins