Worden er meerdere talen ondersteund?

De webshop kan in meerdere talen worden ingesteld en je kunt ook een vertaalmenu plaatsen.

Taal webshop instellen
1. Login op de beheerpagina van je webshop
2. Klik op het menu kopje webshop
3. Klik op webshop instellingen
4. Selecteer bij taal de gewenst taal voor de webshop

Webshop vertaalmenu toevoegen
Het is ook mogelijk een vertaalmenu te plaatsen in de webshop, dan wordt de webshop vertaald als de bezoeker op een vlag van een land klikt.
1. Klik op het menu kopje vormgeving

2. Klik op thema's
3. Hier kan een eigen template samengesteld worden, kies hier in het template voor google vertaalmenu of eigen vertaalmenu.

Beschikbaar in:
Webwinkel gratis
 Betaalde Webwinkel

Relevante vragen:
Hoeveel artikelen kan ik plaatsen?
Kan ik html code gebruiken?
Kan ik mijn afbeeldingen beveiligen?

Relevante vragen:
- Hoe kunnen de artikelen uit mijn winkelwagen soms verdwijnen?
- Wat betekenen de Undelivered Mail Returned to Sender mailtjes?
- Wat is iDeal?
- Wat zijn de voordelen van iDeal betaling?
- Wanneer krijg ik mijn geld van iDeal op mijn bankrekening?