Hoe werkt de webwinkelkeur koppeling?

WebwinkelKeur is hét moderne webwinkel keurmerk inclusief klantbeoordelingen dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen. Voor consumenten bieden we extra zekerheid bij jouw online aankoop. Als webwinkelier helpen we jou om je omzet te verhogen en je webwinkel te verbeteren.

Je kan de koppeling maken op de beheerpagina -> apps.

apps

Je bent nu in het overzicht van de apps. Hier kan je kiezen voor ‘webwinkelkeur’.

webwinkelkeur app

Hier kan je de winkelid en wachtwoord API opgeven die je hebt ontvangen van het webwinkelkeur.
Bij vertraging in dagen geef je op na hoeveel dagen de email verzonden moet worden.

webwinkelkeur instellingen

Klik op opslaan om de koppeling te realiseren.

Nu de koppeling is gemaakt, kan je bij de verkooporder de melding versturen naar webwinkelkeur.

webwinkelkeur versturen

Ik wil graag de webwinkelkeur widget geplaatst hebben op mijn webshop, hoe doe ik dit?

De widget van webwinkelkeur kan geplaatst worden op je webshop aan bijvoorbeeld de linker of rechterkant in het scherm.

webwinkelkeur widget

Als er wordt geklikt op deze widget zie je een compleet overzicht van de aangesloten webshop.

webwinkelkeur beoordeling

Deze widget kan heel eenvoudig geplaatst worden door de code die je ontvangt na activeren van de app te plaatsen in "Code in header" (op de beheerpagina onder het kopje instellingen -> code in header.)

code in header

Dit is een voorbeeld code die geplaatst moet worden:

<script type="text/javascript">
(function() {
_webwinkelkeur_id = 1;
var js = document.createElement("script");
js.type = "text/javascript";
js.async = true;
js.src = "//www.webwinkelkeur.nl/js/sidebar.js";
var s = document.getElementsByTagName("script")[0];
s.parentNode.insertBefore(js, s);
})();
</script>

Lukt het je niet zelf de code te plaatsen? Dan helpen wij je graag.

Relevante vragen:
- Hoe werkt de snappex koppeling?
- Hoe werkt de EDC erotische groothandel koppeling?
- Hoe werkt de koppeling met E-boekhouden?
- Hoe werkt de Myparcel koppeling?
- Hoe werkt de sendcloud koppeling?