Kan ik meerdere banner afbeeldingen tegelijk toevoegen?

Ga op de beheerpagina naar pagina’s  -> banners

banner menu beheerpagina

Je bent nu in het banner menu. Je kan hier meerdere afbeeldingen tegelijk toevoegen door tijdens de afbeeldingen zoeken de CTRL knop ingedrukt te houden.

banner

Je selecteert dan namelijk de afbeeldingen die je wil toevoegen, en klik op ‘openen’. Je ziet nu hoeveel bestanden er zijn om toe te voegen.

banner 2 toevoegen

Klik op toevoegen, en de afbeeldingen zijn bij de betreffende banner toegevoegd.  Deze komen onderaan te staan.

Banner 1 en Banner 2

Relevante vragen:
- Hoe voeg ik een banner toe aan mijn webwinkel?
- Wat is bannermenu 1 en bannermenu 2?
- Kan ik de banner afbeelding laten linken naar een andere pagina?
- Kan ik de banner afbeelding draaien?