Hoe krijg ik de rare code bij eigen menu weg?

Wil je een eigen menu maken en daar bijvoorbeeld een facebook widget of twitter widget of review widget inzetten dan zal je een code / script krijgen die op de pagina moet komen te staan, deze moet zo worden toegevoegd aan de webshop:

Ga op de beheerpagina naar instellingen.

Je bent in de instellingen van je webshop. Hier moet je kiezen voor ‘eigen menu’.

Wijzig hier eigen menu 1 of eigen menu 2 (welke nog vrij is). Ga hier na de editor en klik op ‘broncode’.

Vul nu de code / script in die je van bijvoorbeeld Facebook hebt ontvangen. Klik op opslaan om deze code door te voeren in je webshop.

Nu moet je het eigen menu 1 (of eigen menu 2) nog activeren in je template. Ga op de beheerpagina naar vormgeving.

Kies hier de optie ‘kies template’.

Klik je template aan die je actief hebt staan (in ons geval template responsive Teunie).

Activeer eigen menu 1 of eigen menu 2 in je template.

Klik op opslaan om de wijzigingen door te voeren. Klik nu op bekijk je webshop bovenaan de beheerpagina om deze wijziging in de webshop te zien. De widget zal er nu wel goed uitzien, en je zal geen vreemde ‘code’ meer zien.