Hoe kan ik mijn verhuiscode doorgeven?

Je hebt al een domeinnaam en wil deze graag verhuizen naar ons toe, dit is natuurlijk mogelijk.

Hoe geef ik de verhuiscode door?

Als je de webshop hebt aangevraagd en je hebt deze geupdate naar webshop pakket starter, basis of pro kun je opgeven dat de gekozen domeinnaam van jezelf is.

Nadat je de webshop hebt aangevraagd en hebt geupdate is er een persoonlijke pagina voor je aangemaakt, hier kan de verhuiscode worden opgegeven op de volgende manier:

1. Login op leden.lbmedia.nl.
2. Klik op het kopje persoonlijke pagina

3. Klik op het kopje contracten

4. Achter je contract kun je klikken op "meer opties" en daar kun je aanklikken "Verhuiscode opgeven"

5. Voer de verhuiscode in die je hebt ontvangen van je huidige hosting partij.

Relevante vragen:
- Hoe plaats ik een banner?
- Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?
- Welk e-mailadres krijg ik bij mijn webwinkel?
- Kan ik mijn domeinnaam wijzigen?
- Welke DNS instellingen kan ik gebruiken voor mijn eigen domeinnaam?