Producten importeren met feeds van xls, xlsx en csv

Je kan je producten direct vanuit een xls, xlsx en / of csv bestand importeren in je webshop. Je kan dit doen op de beheerpagina -> tools.

Je bent nu in het overzicht van je tools. Hier kan je kiezen voor de optie ‘producten importeren’.

Hier kan je op ‘bladeren’ klikken om je excel bestand te selecteren.

Klik vervolgens op proef importeren.

Je komt dan op een scherm waar je kan kiezen of je alleen je producten wil updaten, en geen nieuwe wil importeren. Maar je kan hier ook kiezen voor ‘nee, ook nieuwe artikelen importeren’.

Aan de hand van het artikelnummer zal hij het artikel updaten, komt het artikelnummer van de import overeen met artikelnummer van je artikel zal deze worden geüpdatet.

Geef hier je gewenste kollommen op, en importeer de feed live.

Je artikelen worden nu geüpdatet.

LET OP:
* Het import bestand moet een XLS, XLSX of CSV
* De categorie of subcategorienaam moet uniek zijn, als er een categorienaam of subcategorienaam wordt gevonden zal het product in die categorie worden geplaatst.
* Is het artikelnummer gelijk bij de import zal het product worden geüpdatet, is het artikelnummer leeg of niet bekent zal het product worden aangemaakt.

Relevante vragen:
- Hoe kan ik de product voorraad aanpassen?
- Hoe stel ik een Out of Stock Notificatie in?
- Kan ik een producten boekje maken?
- Kortingscode aanmaken
- Hoe beheer ik het gastenboek?