Het genereren van PDF-facturen werkt niet

Als je in de beheerpagina een factuur, pakbon of picklijsten wil afdrukken wordt dit gedaan in een PDF, niet alle computers hebben een PDF reader of de computer heeft een popup blocker die de PDF tegen houd.

Mogelijke oorzaken:
1. Je hebt een popup blocker aan staan welke de PDF blokkeert, pas de popup blocker aan zodat de pop-ups van gratiswebshopbeginnen.nl worden toegestaan.

2. Je hebt een gratis versie van onze webwinkel waardoor het printen van een PDF factuur niet mogelijk is.

3. Je hebt geen PDF reader op je pc staan, installeer een PDF reader, een voorbeeld PDF-reader is Adobe Reader, deze kun je hier downloaden. www.adobe.com/products/reader/

4. Er is een verkeerd logo geplaatst, waardoor u de melding Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known, je kunt het logo aanpassen op de beheerpagina.

Logo aanpassen
1. Login op je beheerpagina van je webwinkel.
2. Klik op website onder het kopje Instellingen.

3. Vul bij link naar logo de url naar je logo in, dit moet een .jpg bestand zijn.

Relevante vragen:
Kan ik zien hoevaak mijn artikelen zijn bekeken?
Hoe kan ik Google Analytics instellen?
Waar kan ik mijn statistieken zien?

Relevante vragen:
- Waar kan ik een picklijst uitprinten van mijn verkooporders?
- Hoe kan ik de orderstatus van meerdere orders tegelijk wijzigen?
- Kan ik zoeken tussen al mijn webshop verkooporders?
- Hoe wijzig ik het verzend of factuuradres van een verkooporder?
- Hoe stuur ik een status e-mail naar mijn klanten?