Kan ik een eigen blog pagina opmaken?

Je kan een eigen blogpagina opmaken. Je kan dit doen op de beheerpagina -> vormgeving.

vormgeving eigen blogpagina

Je bent nu in de beheeromgeving van de vormgeving voor je webshop. Kies hier de optie ‘programmeer eigen template in HTML’.

programmeer een eigen template in HTML

Hier kan je de eigen blog pagina aanzetten. Wanneer de knop groen is, is de eigen blogpagina actief.

eigen blogpagina aanzetten

Vervolgens moet je de blog.html aanklikken en hier een eigen style opgeven in de editor.

blog.html

Geef hier in de editor de gewenste blog stijl op. Bovenaan staat een handleiding die je kan downloaden om te zien wat er mogelijk is, en welke variabelen je kan gebruiken.

Onderaan de editor staan een aantal voorbeeld blog stijlen welke je kan gebruiken.

blog voorbeelden

Maak je gewenste keuze, en kies op ‘opslaan’.

Je moet nu de code in header nog plaatsen. Klik op ‘code in header’.

code in header opnemen

Je krijgt nu een code te zien, welke je kan kopiëren.

blog code in header

Je kan deze code plaatsen op de beheerpagina -> instellingen.

instellen blog code in header

Kies hier voor de optie ‘code in header’.

blog code in header

Hier zal je de code in header zien, en kan je de blog code plaatsen.

code toevoegen aan header

Klik op opslaan.

Nu moet je nog de blogpagina gaan stijlen.

blogpagina

Hier geldt hetzelfde als bij de blog.html dat je een handleiding kan downloaden, en onderaan de editor een voorbeeld blogpagina staat.

social topper blogpagina

Wil je hier gebruik van maken, kan je heel gemakkelijk op activeer deze blog pagina klikken. Vervolgens opslaan en klaar.

Ook deze ‘code in header’ moet worden geplaatst in de code in header.

Klik op ‘code in header’

code in header plaatsen

Je krijgt nu een editor te zien met de code die je moet kopiëren.

blogpagina code

Ga nu naar instellingen op de beheerpagina.

blogpagina instellen

Kies hier voor de optie ‘code in header’.

code blogpagina in header

Hier kan je de code die je zojuist hebt gekopieerd plaatsen.

plaats gekopieerde code hier

Opslaan, en nu zal je eigen blogpagina werken.

Relevante vragen:
- Hoe krijg ik mijn logo op de factuur?
- Hoe wijzig ik de naam van het menu in mijn webwinkel?
- Hoe plaats ik een eigen menu?
- Kan ik mijn webshop vormgeving compleet resetten?
- Kan ik per pagina of categorie een andere lay-out gebruiken?