Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende

• 20-08-2014
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Email op telefoon

Beste Petra

Voor het instellen van de email op de telefoon kunt u dezelfde inloggegevens gebruiken als voor de webmail.

De inkomende server is uw domeinnaam: www.uwdomeinnaam.nl dus wel www ervoor
De uitgaande server is die van uw telefoon provider bijvoorbeeld KPN heeft mail.kpnplanet.nl
Lukt dit niet kunt u als uitgaande mailserver ook uw eigen domeinnaam opgeven.

Met vriendelijke groet
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 12-08-2014
  • Petra
  • Email op telefoon

Hoi

Ik zou graag mijn email willen instellen op mijn telefoon android. Kunnen jullie aangeven welke gegevens ik in moet vullen

Alvast bedankt.

Groetjes
Petra

• 27-07-2014
  • koster-meubel
  • instellen e mail op android

Hallo

Het lukt mij niet om mijn mail in te stellen op mijn telefoon. acer android
Heb van alles geprobeerd en ik kan ook niets terug vinden bij help
Waar moet ik nu uit kiezen
POP3
IMAP
EXCHANGE

POP3:...........
Wat moet ik dan als gebruikers naam invullen
WW.... denk mijn eigen ww

wat is mijn pop3 server
Welke Poort
Beveiligingstype

IMAP:........idem

of bij Exchange:

Domein/gebruikersnaam
WW
Server
Beveiligde verbinding gebruiken
Poort

Heb van alles geprobeert maar krijg elke keer Kan geen verbinding met server maken..

Heb Telfort abonnement.

Hoop dat jullie mij verder kunnen helpen

Groetjes

• 02-06-2014
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: email doorsturen

Beste Miranda

Wij hebben het voor u ingesteld en de email wordt nu doorgestuurd naar uw gmail e-mailadres.

Met vriendelijke groet
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 02-06-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Uitgaande mail in Outlook 2007

Goedemiddag

De uitgaande mailserver is die van uw internet provider bv kpn heeft: mail.kpnplanet.nl en ziggo: mail.home.nl

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 29-05-2014
  • Miranda
  • email doorsturen

Goedendag

Kan ik de email van info@mamikids automatisch door laten sturen naar een gmail-adres
Ik heb het al geprobeerd in te stellen maar krijg dan een waarschuwing dat deze functie niet beschikbaar is.

Groeten Miranda
MaMi Kids

• 27-05-2014
  • Debby
  • Uitgaande mail in Outlook 2007

Hallo

Ik heb volgens de instructies in Help de email ingesteld in Microsoft outlook.
Het is maar half gelukt. Ik kan nu namelijk wel mail ontvangen in outlook maar niet verzenden.
De smtp heb ik ingesteld op mijn provider snelnet maar ik krijg bij het testen de melding: 550 relay not permitted.
Geen idee wat het betekent maar hoe los ik het nou op

Met vriendelijke groet
Debby
WP Chevy Van Parts

• 19-05-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Wachtwoord wijzigen

Beste Miranda

Het wachtwoord voor de e-mail kan gewijzigd worden op deze pagina:
https://son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000

Wel moet je deze pagina openen met firefox of chrome als je de pagina probeert te openen met internet explorer zal dit niet lukken.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 15-05-2014
  • Miranda
  • wachtwoord wijzigen webmail

Goedenavond

Hierboven zie ik een link staan naar een pagina om het wachtwoord voor de webmail te wijzigen. Echter gaan op mn laptop alle alarmbellen af als ik deze link wil openen.
Via welke weg kan ik dit het beste doen

Alvast bedankt

Groeten Miranda
MaMi Kids

• 11-04-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE email adres instellen algemene instellingen

Goedemiddag

Het e-mailadres pakt hij niet bij algemene instellingen Wellicht geeft u dan een ongeldig emailadres op bv een spatie voor het emailadres of een apart teken erin Dan wordt het emailadres niet herkent namelijk.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 10-04-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Nieuwsbrief

Goedemiddag

Het beste is om het emailadres te gebruiken van uw eigen domeinnaam deze moet u dan opgeven onder het kopje notificaties op de beheerpagina hiermee worden de nieuwsbrieven dan ook verzonden en zullen dan ook minder snel als spam worden aangezien.

Het emailadres aanmaken kan op de beheerpagina van uw webshop onder het kopje webmail.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 07-04-2014
  • Annelies Poulissen
  • email adres instellen algemene instellingen

Ik vul het email adres van mijn webshop in bij algemene instellingen maar dat pakt hij niet

• 06-04-2014
  • Kiona
  • email

Goedenavond

Als ik een nieuwsbrief of iets dergelijks naar mijn klanten verstuur dan komt deze in de spam terecht. Hoe kan ik dit voorkomen
Ook wil ik graag een emailadres infocreakoon.nl en dat deze mail dan binnenkomt bij mij op creakoongmail.com want dan kan ik de mail op mijn telefoon bekijken. Is dit mogelijk En hoe kan ik dit instellen
Vriendelijke groet
Kiona

• 28-03-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE Email instellen iPhone

GoedemiddagAls u al vaker de e-mail heeft ingesteld moet het u lukken als u de juiste inkomende servernaam maar heeft dit is namelijk uw domeinnaam. www.uwdomeinnaam.nlDe uitgaande mailserver is die van uw internet provider bv kpn mail.kpnplanet.nl of ziggo mail.home.nlMet vriendelijke groetBenTeam Gratis Webshop Beginnen

• 27-03-2014
  • Tamara
  • Email instellen iPhone

HalloIk zal al eerder de vraag voorbij komen of het instellen van de mail op de iPhone niet stap voor stap uitgelegd kan worden.Heb al meerdere emailadressen zelf genstalleerd maar ik krijg het voor inforomannetjeshoekje.nl niet voor elkaarKan ik de hostnaamservernaam van de inkomende en uitgaande krijgen

• 27-02-2014
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: wachtwoord wijzigen email

Beste Glowinthedarkwinkel,

Het wachtwoord voor de e-mail kan gewijzigd worden op deze pagina:
https://son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000

Wel moet je deze pagina openen met firefox of chrome, als je de pagina probeert te openen met internet explorer zal dit niet lukken.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 27-02-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Email instellen op Iphone 4s

Goedemiddag,

De hostnaam moet uw domeinnaam zijn, www.uwdomeinnaam.nl

En de gebruikersnaam en wachtwoord kunt u via de beheerpagina van uw webshop opvragen onder het kopje email.
Hier kunt u namelijk het emailadres voor de webshop aanmaken.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 27-02-2014
  • Glowinthedarkwinkel
  • wachtwoord wijzigen email

Goede dag,

Heeft u voor mij de link, waar ik mijn wachtwoord kan wijzigen m.b.t. de email.

Alvast bedankt

www.Glowinthedarkwinkel.nl

• 26-02-2014
  • Joeke Verhaar
  • Email instellen op Iphone 4s

Beste,

Ik zou graag mijn webmail ingesteld willen hebben op mijn Iphone. Nu weet ik alleen niet wat ik bij hostnaam en de gebruikersnaam moet inzetten. Ik heb van alles al geprobeerd maar niets werkt.

Zou u voor mij en ik denk meerdere personen ook het stap voor stap kunnen uitleggen desnoods met foto's zoals hierboven bij de andere onderwerpen.

Gr Joeke

• 22-12-2013
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Email synchroniseren

Goedenavond,

Als u de email niet op beide tegelijk kan krijgen heeft u de email als pop ingesteld, u moet deze dan instellen als IMAP, dan kan de email op beide apparaten worden opgehaald namelijk.

De email kunt u opnieuw instellen via de beheerpagina van uw webshop onder het kopje email aanmaken, dan wordt er een nieuw wachtwoord voor u aangemaakt namelijk.

Team Gratis Webshop Beginnen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende