Emailaccount instellen in Windows Live Mail

1. Start Windows Live Mail op. Kies links onderin voor Add an e-mail account (Een e-mailaccount toevoegen).

2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in. De Display Name is de naam die de ontvanger ziet. Klik nu op Next (Volgende).

3. Vervolgens moeten de mailservers voor het versturen en ophalen van e-mail worden ingesteld. Kies voor de optie POP3 of IMAP. Vul bij de inkomende e-mail mail.uwdomein.nl in. Vul voor de uitgaande e-mail (SMTP) de mailserver van je Internet Provider in bijvoorbeeld: mail.kpnplanet.nl als je Internet hebt bij KPN. Klik op Next (Volgende) om verder te gaan. Klik hierna op Finish (Voltooien).

4. Je ziet nu dat er in Windows Live Mail extra items zijn toegevoegd in de linker balk met betrekking tot je domeinnaam. Hierin ontvang je de e-mail van het zojuist aangemaakte e-mailaccount.

Mocht je nog vragen hebben kun je altijd even contact met ons opnemen.

Beschikbaar in:
 Betaalde webwinkel

Waar kan ik mijn webmail lezen?
Hoe maak ik een e-mailadres aanklikbaar?
Kan ik meerdere e-mailadressen gebruiken?
Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2003
Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2007