Welke DNS instellingen kan ik gebruiken voor mijn eigen domeinnaam?

Als je domeinnaam bij een andere hosting partij staat geregistreerd kan deze via de DNS aan je webshop worden gekoppeld, LET OP dit werkt alleen met een betaalde webshop.

Dit moet de DNS instellingen worden:
*.jedomeinnaam.nl moet type CNAME worden met als waarde: webshop.gratiswebshopbeginnen.nl
en
www.jedomeinnaam.nl moet type CNAME worden met als waarde: webshop.gratiswebshopbeginnen.nl
en
uwdomeinnaam.nl moet type A-record worden met als waarde: 81.30.39.96

Relevante vragen:
- Hoe plaats ik een banner?
- Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?
- Welk e-mailadres krijg ik bij mijn webwinkel?
- Kan ik mijn domeinnaam wijzigen?
- Wie wordt dan eigenaar van de domeinnaam die jullie registeren?

Reacties
1 - 2 - Volgende

• 15-06-2016
  • Peter
  • DNS forward

Wat vul ik in bij ns1: en wat vul ik in bij ns2: als gratiswebshopbeginnen.nl adres
Graag een concrete verwijzingstekst, geen zinloze uitleg voor insiders in deze materie

• 02-05-2016
  • Lieke - Gratis Webshop Beginnen
  • Re: URL forward

Beste Marco,

bij een betaalde versie werkt deze DNS instellingen wel, maar bij een gratis versie niet.

hopende je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

• 02-05-2016
  • Marco
  • URL forward

Beste,
graag wil ik mijn domeinnaam doorsturen URL forward naar mijn nu nog gratis webshop. Moet de webshop nog opzetten en omzet genereren voordat ik naar betaalde versie wil. De url forward werkt niet gaat om de webshop voordebbq.nl Wat doe ik fout Bij eerder webshop werkte het wel.

Alvast dank voor de hulp.

Groet Marco

• 06-04-2015
  • Jeroen
  • Domeinnaam aanpassen

Dag Leon,

Kan je de extensie .nl van onze webshop aanpassen naar .net of .be zoals gevraagd in mail/ticket zodat wij onze webshop online kunnen plaatsen en met de juiste link reclame kunnen beginnen maken.

Alvast bedankt.
JPS

• 16-03-2015
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: DNS records

Beste Gwenda,

Je moet dan bij de huidige hostingpartij de DNS instellingen aanpassen, dit moet worden:
Record .little-jewels.nl moet worden TYPE CNAME met Inhoud: webshop.gratiswebshopbeginnen.nl
Record www.little-jewels.nl moet worden TYPE CNAME met Inhoud: webshop.gratiswebshopbeginnen.nl
Record little-jewels.nl moet worden type A-record met Inhoud: 81.30.39.96

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 16-03-2015
  • Gwenda
  • DNS records

Hallo
Om mijn webshop met mijn huidige domein te koppelen via DNS records heb ik de volgende instellingen nodig en met wat er op deze pagina is uitgelegd, kom ik er niet uit. Ik heb de volgende informatie nodig:

- Record:
- Type: dit moet CNAME zijn denk ik
-Inhoud:

Groetjes Gwenda

• 04-03-2015
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: dns instellen

Beste Henk,

Bij transip is het instellen van de DNS inderdaad lastig, dit heb ik zelf ook ondervonden.
Wellicht kun je hun even mailen dat hun de CNAME even instellen voor uw domeinnaam.

Wij hebben achter de schermen geregeld dat uw webshop dan op de domeinnaam komt te staan, dus als dit juist is ingesteld zal uw webshop wel getoond gaan worden.

Als u er echt niet uit komt kunt u beter de token/verhuiscode bij hun opvragen en de domeinnaam naar ons toe verhuizen, dit kost niks extras namelijk.
De domeinnaam blijft altijd eigendom van jezelf en wordt ook op je eigen naam geregistreerd bij ons.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 03-03-2015
  • Henk
  • dns instellen

Beste,

Als ik hierboven kijk snap ik even niet hoe ik mijn eigen domein naam moet gaan verwijzen op de type A-record worden met als waarde: 81.30.39.96 na. Ik kan met geen mogelijkheid een cname aanmaken bij transip met webshop.gratiswebshopbeginnen.nl en het bevreemd mij ook. Met deze verwijzing kom je toch niet op je eigen domein naam lijkt mij.
Kunt u mij aub uitleggen wat ik fout doe.

Mvg

Henk

• 03-03-2015
  • Henk
  • dns instellen

Beste,

Als ik hierboven kijk snap ik even niet hoe ik mijn eigen domein naam moet gaan verwijzen op de type A-record worden met als waarde: 81.30.39.96 na. Ik kan met geen mogelijkheid een cname aanmaken bij transip met webshop.gratiswebshopbeginnen.nl en het bevreemd mij ook. Met deze verwijzing kom je toch niet op je eigen domein naam lijkt mij.
Kunt u mij aub uitleggen wat ik fout doe.

Mvg

Henk

• 13-11-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Eigen Domein naam

Beste Marloes van kuijk

Een domeinnaam kan alleen worden gekoppeld aan een webshop pakket 1 2 of 3 niet aan het gratis webshop pakket dus je zult dan moeten upgraden naar webshop professional.
Dit kan dus al voor 5 euro incl btw per maand en hier zitten de kosten van de domeinnaam dan ook al bij in.

Team Gratis Webshop Beginnen

1 - 2 - Volgende