Welke DNS instellingen kan ik gebruiken voor mijn eigen domeinnaam?

Als je domeinnaam bij een andere hosting partij staat geregistreerd kan deze via de DNS aan je webshop worden gekoppeld, LET OP dit werkt alleen met een betaalde webshop.

Dit moet de DNS instellingen worden:
*.jedomeinnaam.nl moet type CNAME worden met als waarde: webshop.gratiswebshopbeginnen.nl
en
www.jedomeinnaam.nl moet type CNAME worden met als waarde: webshop.gratiswebshopbeginnen.nl
en
uwdomeinnaam.nl moet type A-record worden met als waarde: 81.30.39.96

Relevante vragen:
- Hoe plaats ik een banner?
- Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?
- Welk e-mailadres krijg ik bij mijn webwinkel?
- Kan ik mijn domeinnaam wijzigen?
- Wie wordt dan eigenaar van de domeinnaam die jullie registeren?

Reacties
Vorige - 1 - 2

• 11-11-2014
  • Marloes van kuijk
  • Eigen Domein naam

Hallo

Ik wil graag bij jullie een website maken. Ik wil ook graag mijn domein naam laten waar hij nu staat en koppelen de webshop bij jullie. Omdat ik nog weinig verdiend heb wil ik nog niet upgraden naar ander pakket.
Ook wil ik graag dat mijn domein naam bovenin komt te staan.

De DNS instellingen heb ik over gezet maar hij doet het nog niet.

Kunt u mij helpen

Groetjes Marloes

• 19-06-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: professional

Beste Mayke

Wij hebben hier zojuist contact over gehad uw webshop werkt inmiddels en de e-mail instellingen zijn naar u verzonden.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 18-06-2014
  • Mayke
  • professional

Ik heb sinds eergisteren mijn gratis versie naar professional omgezet. Echter valt mijn domeinnaam nog wel onder een andere host. Heb alle wijzigingen van uw mail doorgevoerd maar ik krijg op mijn adres geen email binnen en kan ook niet inloggen in mijn webmail pagina met de door jullie opgegeven nummers. Ben ik nog wat vergeten

• 20-05-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: optiekvision DNS

Beste Andrew

Als de DNS is aangepast kan dit een paar uur duren voor deze verwerkt is en de webshop dan online is en het kan ook zijn dat u de tijdelijke internet bestanden nog moet verwijderen.

Als de dns is aangepast zal uw webshop online moeten komen wij hebben alles klaar staan namelijk.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 19-05-2014
  • Andrew Peters
  • optiekvision DNS

Beste

We hebben vandaag voor een van onze relaties de dns records aangepast volgens jullie informatie.
www.optiekvision.nl.
Helaas komen we uit op een bladzijde dat zegt onze webshop is niet meer online.
Wat doen we verkeerd.
alvast bedankt voor de medewerking.
Andrew Peters

Vorige - 1 - 2