Hoe voeg ik een favicon toe aan mijn webwinkel?

Je kan een favicon toevoegen door de volgende stappen te volgen:

Ga op de beheerpagina naar vormgeving.

Je bent nu op de overzichtspagina van de vormgeving.

Kies hier voor ‘favicon’ om deze in te willen stellen.

Hier kan je een favicon toevoegen door op 'bladeren' te klikken. Je kan dan een afbeelding (dit moet een .ico bestand zijn) Je kan een afbeelding makkelijk omzetten naar een .ico via de website http://www.favicon-generator.org/

Selecteer je bestand, en klik op opslaan als je de gewenste favicon hebt gekozen. Klik op opslaan om de favicon te installeren.

Relevante vragen:
- Hoe krijg ik mijn logo op de factuur?
- Hoe wijzig ik de naam van het menu in mijn webwinkel?
- Kan ik een eigen blog pagina opmaken?
- Hoe plaats ik een eigen menu?
- Kan ik mijn webshop vormgeving compleet resetten?