1. Ga naar http://webmail.lbmedia.nl/
2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

1. Klik in de webmail rechtsboven in op instellingen
2. Klik op tabblad identiteit
3. Klik links op het e-mail.
4. Vul nu bij e-mailadres het juiste e-mailadres in.

- Is het mogelijk om een info@voorbeeld.nl emailadres te maken?
- Hoe stel ik mijn auto replay in op mijn e-mailadres?
- Hoe maak ik een e-mailadres aanklikbaar?
- Kan ik meerdere e-mailadressen gebruiken?
- Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2003

• 02-01-2015
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: LB media webmail koppelen aan hotmail

Beste Grandiva

Dit kunnen wij voor u instellen dan wordt uw email automatische doorgestuurd naar uw hotmail adres maar wat is uw hotmailadres

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 31-12-2014
  • Grandiva
  • LB media webmail koppelen aan hotmail

Beste

Hoe kan ik mijn email adres info@grandiva.eu koppelen aan mijn hotmail.com email adres

Mvg Grandiva

• 21-10-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: inloggen webmail mislukt

Beste Nancy

Voor de webmail kunt u het beste een nieuwe wachtwoord aanmaken dit kan op de beheerpagina onder het kopje webmail.

Het wachtwoord voor de e-mail kan gewijzigd worden op deze pagina:
https://son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000

Wel moet je deze pagina openen met firefox of chrome als je de pagina probeert te openen met internet explorer zal dit niet lukken.

De e-mail wordt nu doorgestuurd naar nancydroog@yahoo.co.uk en komt ook op de mailbox info@nenzkleding.nl nog binnen.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 21-10-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Inloggen mislukt

Beste Nancy

Eerst moet u op de beheerpagina klikken op webmail en nieuwe mailgegevens aanmaken.
Daarna kunt u het wachtwoord zo wijzigen:

Het wachtwoord voor de e-mail kan gewijzigd worden op deze pagina:
https://son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000

Wel moet je deze pagina openen met firefox of chrome als je de pagina probeert te openen met internet explorer zal dit niet lukken.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 19-10-2014
  • Nancy
  • inloggen webmail mislukt

Ik probeer steeds in te loggen via webmail maar geeft steeds inloggen mislukt. Ik gebruik:

gebruikersnaam: info.nenzkleding nenzkleding ook geprobeerd
wachtwoord: zelfde wachtwoord als mijn beheerpagina

Nu kan ik wel elke keer nieuwe e-mailadres aanmaken maar ik wil gewoon een vast wachtwoord waar ik steeds mee kan inloggen.. Ik kan ook niks bij instellingen vinden om mijn wachtwoord te wijzigen. Kunnen jullie kijken of dit kan Ook zou ik graag de mails naar info@nenzkleding.nl ook doorgestuurd willen hebben naar nancydroog@yahoo.co.uk. Graag ontvang ik alle mails op BEIDE adressen kan dit
Alvast bedankt
Vr groet Nancy www.nenzkleding.nl

• 19-10-2014
  • Nancy
  • Inloggen mislukt

Iedere keer krijg ik inloggen mislukt als ik mijn webmail wil openen... Daarom doe ik het maar steeds met nieuwe mail aanmaken maar ik wil gewoon een vast wachtwoord hebben waar ik steeds mee kan inloggen. Hoe doe ik dat Ik kan niks vinden in de mailbox bij instellingen van wachtwoord wijzigen ofzo. Bij het inloggen gebruikte ik:

Gebruikersnaam: info.nenzkleding nenzkleding ook geprobeerd
Wachtwoord: zelfde wachtwoord als mijn beheerpagina

Alvast bedankt
vr groet Nancy

• 20-08-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: webmail aan eigen account toevoegen op PC

Beste Mirjam

Op deze pagina kunt u verschillende e-mail programmas vinden voor het instellen van de e-mail:
http://www.gratiswebshopbeginnen.nl/help/26/e-mail/

Het wachtwoord voor de e-mail kan gewijzigd worden op deze pagina:
https://son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000

Wel moet je deze pagina openen met firefox of chrome als je de pagina probeert te openen met internet explorer zal dit niet lukken.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 19-08-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: inloggen webmail lukt niet

Beste msbling

Als u gaat naar webmail.msbling.nl komt u bij de juiste webmail uit u kunt via de beheerpagina van uw webshop onder het kopje webmail uw emailgegevens aanvragen hiermee moet u dan kunnen inloggen.

Lukt het niet hoor ik het graag van u waar u probeert in te loggen en met welke gegevens precies.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 17-08-2014
  • Mirjam
  • webmail aan eigen account toevoegen op PC

Goedenavond

Graag wil ik mijn webmail toevoegen op mijn eigen email account op mijn PC maar krijg dit helaas op geen enkele manier voor elkaar. Is daar wel mogelijkheid toe

Kan ik mijn wachtwoord van webmail ook wijzigingen

Mvg
Mirjam

• 07-08-2014
  • msbling
  • inloggen webmail lukt niet

hallo ik wil inloggen in mijn webmail maar dat lukt niet.
ik vul de gevens in zoals ik deze steeds doorkrijg maar het lukt niet.
kunt u mij helpen