1. Ga naar http://webmail.lbmedia.nl/
2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

1. Klik in de webmail rechtsboven in op instellingen
2. Klik op tabblad identiteit
3. Klik links op het e-mail.
4. Vul nu bij e-mailadres het juiste e-mailadres in.

- Is het mogelijk om een info@voorbeeld.nl emailadres te maken?
- Hoe stel ik mijn auto replay in op mijn e-mailadres?
- Hoe maak ik een e-mailadres aanklikbaar?
- Kan ik meerdere e-mailadressen gebruiken?
- Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2003

• 02-01-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: email koppelen

Goedemiddag,

Dat is mogelijk, wilt u dat de email doorgestuurd wordt naar een ander emailadres?

Geeft u maar aan welk emailadres waarheen moet dan regelen wij dit voor u.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 31-12-2013
  • Bijouties
  • email koppelen

ik wil mijn email info@bijouties.nl graag koppelen aan mijn bestaande email, maar op de een of andere manier lukt dit niet.
Hij zegt dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de pop-3 server?

• 16-09-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: email

Goedemorgen,

Als u nu inlogt op de beheerpagina van uw webwinkel kunt u klikken op email aanmaken.

Daarna krijgt u nieuwe email gegevens, met deze gegevens moet de email wel werken.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 15-09-2013
  • Cindy
  • email

hallo,
ik heb een email aangemaakt en daar ook mijn inloggegevens voor gekregen, alleen kan ik niet inloggen. Ik krijg steeds 'inloggen mislukt'.
hoe kan ik wel inloggen?

Groetjes

• 09-09-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: Inloggen mail lukt niet

Goedemorgen,

Dat klopt, uw domeinnaam staat nog bij een andere hostingpartij geregistreerd, wij hebben de token / verhuiscode bij u opgevraagd zodat wij de domeinnaam voor u kunnen verhuizen naar onze server toe.

Als de domeinnaam verhuisd is koppelen wij deze aan uw webshop en kunt u het emailadres aanmaken en zal deze wel werken.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 08-09-2013
  • Sascha
  • Inloggen mail lukt niet

Ik heb een email aan laten maken, maar als ik met die gegevens wil inloggen krijg ik alleen maar inloggen mislukt.

Hoe kan ik op mijn mail komen?

• 02-09-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: mail adres aanmaken

Goedemiddag,

Ja dat is mogelijk, als u inlogt op de beheerpagina van uw webwinkel staat er linksboven in email aanmaken, hier kunt u het emailadres aanmaken wat u wilt hebben.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 31-08-2013
  • ilona
  • mail adres aanmaken

ik zou graag een emailadres willen laten maken met info@letitbesunny.nl
Is dit mogelijk?

Groeten Ilona

• 22-08-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: wachtwoord email

Goedemorgen,

De link is wel juist, alleen Internet Explorer blokkeert deze link, als u de link opent in Firefox of Chrome zal deze wel werken.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 22-08-2013
  • lifepearls
  • wachtwoord email

Hallo,

Ik wil het wachtwoord veranderen van de webmail. De link in een bericht hier verder onder kon ik niets wijzigen. Waar kunnen we het wachtwoord wijzigen?

Gr. Danielle