1. Ga naar http://webmail.lbmedia.nl/
2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

1. Klik in de webmail rechtsboven in op instellingen
2. Klik op tabblad identiteit
3. Klik links op het e-mail.
4. Vul nu bij e-mailadres het juiste e-mailadres in.

- Is het mogelijk om een info@voorbeeld.nl emailadres te maken?
- Hoe stel ik mijn auto replay in op mijn e-mailadres?
- Hoe maak ik een e-mailadres aanklikbaar?
- Kan ik meerdere e-mailadressen gebruiken?
- Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2003

• 06-06-2013
  • Leon - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: mail

Goedenavond,

Dat klopt uw domeinnaam was nog niet aangemaakt op de server, nu wel, dus als u nu de email aanmaakt zullen de inloggegevens wel werken.

Met vriendelijke groet,
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 06-06-2013
  • Cynthia
  • mail

Ik heb een email aan laten maken, maar als ik met die gegevens wil inloggen krijg ik alleen maar inloggen mislukt.
Hoe kan ik op mijn mail komen?

• 14-05-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: wachtwoord wijzigen

Goedemorgen,

Dat klopt, u kunt het wachtwoord hier wijzigen: son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 13-05-2013
  • Pendula Paard&Mens
  • wachtwoord wijzigen

Hallo,
De automatisch verkregen wachtwoord voor de email is onmogelijke combinatie om te onthouden. Is het mogelijk om het wachtwoord zelf in te stellen?

Vriendelijke groet, Mariska

• 29-04-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: mail openen

Goedemorgen,

Als u inlogt op de beheerpagina van uw webwinkel staat er linksboven in, email aanmaken.

Als u hier op klikt worden er nieuwe e-mailgegevens voor u aangemaakt waar u mee kunt inloggen.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 29-04-2013
  • Lo Vedo
  • mail openen

Ik kan mijn mail niet meer openen. Ik moest altijd naar de link meel.lb-media.nl maar nu ik daar op klik, komt er email.lb-media.nl en herkent hij mijn inlog gegevens niet meer.

mijn email adres is info@lo-vedo.nl

Graag antwoord mailen naar kellyvlottes@hotmail.com

• 22-04-2013
  • Y.C.Lee
  • webmail

Best Leon

sorry gebruiken naam en code heb ik gevonden.

cjscreen nl groten Lee

• 15-04-2013
  • Ben - Gratiswebshopbeginnen
  • RE: Mail

Goedemorgen,

Het wachtwoord dat wij u hebben verzonden is hoofdletter gevoelig en kan een apart teken bevatten zoals ^ of : of ; enz.

U heeft waarschijnlijk het wachtwoord verkeerd opgegeven bij het inloggen.

Met vriendelijke groet,
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 14-04-2013
  • Debora
  • Mail

Ik heb de mail van u ontvangen maar lukt niet om in te loggen.

• 13-04-2013
  • Debora
  • Email

Ik wil graag een email account aanvragen. Info@femalishfashion.nl of service@femalishfashion.nl dank u