1. Ga naar http://webmail.lbmedia.nl/
2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

1. Klik in de webmail rechtsboven in op instellingen
2. Klik op tabblad identiteit
3. Klik links op het e-mail.
4. Vul nu bij e-mailadres het juiste e-mailadres in.

- Is het mogelijk om een info@voorbeeld.nl emailadres te maken?
- Hoe stel ik mijn auto replay in op mijn e-mailadres?
- Hoe maak ik een e-mailadres aanklikbaar?
- Kan ik meerdere e-mailadressen gebruiken?
- Emailaccount instellen in Microsoft Outlook 2003

• 21-07-2014
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: wijzig wachtwoord

Goedenavond

Deze website is gewoon veilig is een website van ons gewoon en u kunt hiermee gewoon doorgaan.

Met vriendelijke groet
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 21-07-2014
  • Wissegadgets.nl
  • wijzig wachtwoord

Om het wachtwoord van de webmail te veranderen krijg ik een bericht dat de site: son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000 niet beveiligd is.

Is het dan wel verantwoord

Met vriendelijke groetJaap Wisse

• 30-06-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: Webmail

Beste Hilde

1. kan ik het wachtwoord dat ik van jullie heb gekregen ook wijzigen
Het wachtwoord voor de e-mail kan gewijzigd worden op deze pagina:
https://son-lbweb1-dc1.signet.nl:20000

Wel moet je deze pagina openen met firefox of chrome als je de pagina probeert te openen met internet explorer zal dit niet lukken.

2. Kan ik e-mails die daarop binnen komen ook automatisch door laten sturen naar mijn prive mail
Dat is mogelijk dit kunnen wij instellen moet je alleen even doorgeven welk emailadres en waar deze heen gestuurd moet worden.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 28-06-2014
  • Hilde Pons
  • Webmail

Goedenavond

Ik heb een webmail aangemaakt via jullie maar nu heb ik 2 vragen:
1. kan ik het wachtwoord dat ik van jullie heb gekregen ook wijzigen
2. Kan ik e-mails die daarop binnen komen ook automatisch door laten sturen naar mijn prive mail

• 02-06-2014
  • Leon - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: email instellen

Goedenavond

Wij hebben de email nu doorgestuurd naar gjvanbeekhoff@gmail.com voor u.
In gmail kunt u dan de afzender instellen waarvan u stuurt.

Met vriendelijke groet
Leon
Team Gratis Webshop Beginnen

• 30-05-2014
  • Geerjanne van beekhoff
  • email instellen

Hallo
Ik kom er niet uit om mijn email info@ateliergeejee.nl in te stellen. Ik werk met windows live mail ben bij ziggo maar heb daar geen mailadres bij. Ik zou graag willen dat de emails van info@ateliergeejee worden doorgestuurd naar mijn gjvanbeekhoff@gmail.com of naar gjvanbeekhoff@live.nl adres maar dit lukt mij niet. En dan zou ik dan wel kunnen antwoorden vanuit info@ateliergeejee.nl op jullie site Help me ik heb wel de hele website kunnen maken maar een mailadres bijvoegen lukt mij nooit dat geeft altijd problemen
Met vriendelijke groet
Geerjanne van Beekhoff ateliergeejee.nl

• 02-05-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: mail

Goedemiddag

Wij hebben u prive een bericht gestuurd.

Met vriendelijke groet

Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 01-05-2014
  • julesvaes
  • mail

beste Ben/Leon

Ik ben gisteren heel de avond bezig geweest om mijn webmail roundscube in te stellen op de iphone / ipad echter lukt het steeds niet ik heb alles geprobeerd zoals in de forums staat.
mijn mail werkte wel in google chrome maar sins gisteren avond ook niet meer.

nu heb ik dus geen webmail meer en het lukt me niet met het instellen op mobiele apparaten.

ik heb de volgende gegevens:
E-mailadres aanmaken of resetten

Bij deze uw e-mailgegevens:
E-mail: infojulesenwood.nl
Gebruikersnaam: info.julesenwood
Wachtwoord:
Webmail login: email.lb-media.nl
Inkomende mailserver: www.julesenwood.nl

ik heb bij identiteiten in roundscube de mail aangepast zoals beschreven en de notificatie heb ik aangepast.
in mijn mail browser google chrome krijg ik nu de volgende melding:
SMTP Fout 535: Autenticatie mislukt.

dan de mail via iphone en ipad: misschien handig voor andere gebruikers om alles uit te leggen zodat jullie niet elke keer dezelfde vragen krijgen ik heb al een stappenplan gemaakt. ik hoop dat jullie wat uitleg / gegevens kunnen in vullen.

01 open app instellingen
02 open E-mail contacten agendas
03 klik tik nieuwe acount
04 klik anders onderaan
05 Voeg mailaccount toe
06 vul de gegeven hier onder in:
Naam: info.julesenwood
E-mail: infojulesenwood.nl
Wachtwoord:
Beschrijving: word automatisch ingevuld

07 dan klik op volgende
08IMAP Server inkomende post:
Hostnaam: www.julesenwood.nl
gebruikersnaam: info.julesenwood

09 IMAP server uitgaandepost
hostnaam:smtp.gprs.t-mobile.nl
gebruikersnaam: niks invullen
wachtwoord: niks invullen

10 POP is ook meteen ingevuld niks aan doen

11 verbinding zonder ssl

Wat doe ik fout

• 28-04-2014
  • Ben - Gratis Webshop Beginnen
  • RE: contact formulier vs webmail

Goedemiddag

Alle e-mailberichten van uw webshop worden verzonden naar het e-mailadres wat u heeft ingevuld op de beheerpagina onder het kopje notificaties.

Heeft u het info e-mailadres nog niet aangemaakt kunt u deze aanmaken op de beheerpagina onder het kopje webmail -> email aanmaken.

Met vriendelijke groet
Ben
Team Gratis Webshop Beginnen

• 26-04-2014
  • jules
  • contact formulier vs webmail

als ik mijn contact formulier test komt er geen mail binnen via infojulesenwood.nl terwijl ik bij identiteiten wel mijn serverinstellingen goed heb staan. hoe krijg ik de reacties en vragen van het contact formulier in mijn mail